دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

کارآفرینی کارگاه تولید خودکار

کارآفرینی کارگاه تولید خودکار

یک نوع قلم ساچمه ای مجهز به مایع نوشتاری با گرانروی دینامیک بیشتر از ١٠٠٠ میلی پاسکال ثانیه (mpa.s) و (   (cp 1000در 2+- 23 سلسیوس

قلم ساچمه ای :

قلم با سیستم تغذیه مایع نوشتاری شامل نوک ساچمه ای قابل چرخش که بصورت قلم و یا مغزی کاربرد دارد .

روان نویس :

قلمی ساچمه ای مجهز به مایع نوشتاری با حداکثر گران روی دینامیک ١٠٠٠ میلی پاسکال ثانیه یا (1000 cp) در 2+- 23 سلسیوس

خودکار شامل دو بدنه بشرح ذیل می باشد:

الف- بدنه خودکار ساده

این بدنه بطور ساده و دارای کلاهی است که معمولا گیره ای بوده و برای نهادن در جیب تعبیه شده و همچنین بدنه به انتهای ته قلم خودکار ختم می شود. قلم خودکار ساده به علت راحتی و سهولت بیشتر مورد مصرف استفاده کنندگان در دنیا قرار گرفته است.

ب- بدنه خودکار با دکمه فشاری

این سیستم بدنه در اصطلاح عام، به خودکار اتوماتیک معروف است که توسط دگمه ای، سر خودکار را برای نوشتن بیرون می آورد.

عنوان : کارآفرینی کارگاه تولید خودکار

فهرست مطالب


خلاصه طرح : 5

فصل اول 6

کلیات 6

مقدمه : 7

قلم ساچمه ای : 7

روان نویس : 7

خودکار شامل دو بدنه بشرح ذیل می باشد: 7

الف- بدنه خودکار ساده 7

ب- بدنه خودکار با دکمه فشاری 8

خودکارهای عادی موجود در کشور معمولا در سه نوع عمده مدل بیک، مدل اوژن و مدل رکسی یافت می شوند که اجزای هر یک به شرح ذیل می باشد: 9

الف - مدل بیک شامل: 9

ب - مدل اوژن )استارلت( 9

ج- مدل رکسی 10

نام کامل طرح و محل اجرای آن : 11

محل اجرا : 11

مشخصات متقاضیان : 11

دلایل انتخاب طرح : 12

وضعیت و میزان اشتغالزایی : 12

تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 13

نام و کد محصولات 13

شرایط واردات 13

طبق قوانین و مقررات واردات جمهوری اسلامی ایران، کالاهای وارداتی به سه گروه زیر تقسیم بندی می شوند: 13

بررسی و ارائه استاندارد 14

سایر عوامل 16

- نفوذ پذیری 16

- مدت زمان خشک شدن 16

- تکثیرپذیری 16

- زمان ماندگاری 16

- زمان ماندگاری قلم در شرایط بدون درپوش 16

- سرعت نوشتن 17

- نیروی اعمال شده 17

زاویه نوشتاری 17

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 17

شرایط صادرات 18

بررسی عرضه و تقاضا 18

بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید 18

بررسی امکانات تولید داخلی 18

لیست تولید کنندگان داخلی 18

واحدهای تولیدکننده خودکار 18

بررسی امکانات تولید فعلی و آتی محصول 19

میزان تولید در پنج سال گذشته 20

بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا 20

بر اساس نتایج جداول بالا روند تولید انواع خودکار در طی سالهای آتی بشرح جدول زیر میباشد 21

بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 22

بنابراین آمار واردات خودکار تحت تعرفه های زیر طی سال های اخیر به شرح زیر می باشد: 22

بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 22

بررسی تقاضای مصرف خودکار بر اساس واحدهای مصرف کننده 22

بررسی کالای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 23

مجوز های قانونی : 24

مراحل صدور جواز تاسیس : 24

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 24

1-   اشخاص حقیقی 24

2-   اشخاص حقوقی 25

مدارک مورد نیاز: 25

اصلاحیه جواز تاسیس : 25

تعریف: 26

صدور پروانه بهره برداری : 26

مراحل صدور توسعه طرح : 27

فصل دوم 28

روش انجام کار 28

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 29

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 29

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 30

الف)  نزدیکی به منابع تأمین مواد اولیه: 30

ب ) نزدیکی به بازار مصرف داخلی: 30

ج)  نزدیکی به بازار صادرات و مبادی مربوطه برای صدور محصول : 31

د ) وجود امکانات زیربنایی مناسب : 31

بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 و امکان توسعه آن 32

بنابراین آمار صادرات تعرفه های ذیل طی سال های اخیر به شرح زیر می باشد: 32

بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم 32

بررسی اجمالی تکنولوژی 32

الف – مرحله ساخت نوک: 33

ب- مرحله ساخت تیوپ اصلی 34

ساخت در پوش خودکار 34

ج- مرحله مونتاز 34

دال- مرحله بسته بندی 34

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی مرسوم )به شکل اجمالی( در فرایند تولید محصول 35

بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول 35

در جدول زیر قیمت برخی از انواع خودکار، خودنویس و روان نویس ارائه گردیده است. 35

توضیح موارد مصرف و کاربرد 35

وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی 36

حمایت تعرفه گمرکی (محصولات و ماشین آلات) و مقایسه با تعرفه های جهانی 36

فصل سوم 39

امور مالی طرح 39

سرمایه گذاری ثابت طرح : 40

خرید دفتر کار : 40

هزینه زمین : 40

هزینه محوطه سازی : 41

هزینه ساختمان سازی : 41

هزینه خرید تجهیزات و ماشین آلات اصلی مورد نیاز و گمرک 42

هزینه نصب تجهیزات و ماشین آلات اصلی : 42

هزینه تاسیسات زیربنایی : 42

هزینه حق انشعاب ها  : 43

وسایل اداری و خدماتی 43

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی 43

هزینه های پیش بینی نشده 44

هزینه سرمایه گذاری ثابت : 44

فصل چهارم 46

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 46

نتایج حاصله از اجرای طرح : 47

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید خودکار پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

دانلود کامل کارآفرینی کارگاه تولید خودکار

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

1- 1 مقدمه : 

سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. 

سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می زنند تا روغن نباتی به ذرات کوچک تبدیل شود و در تمام سطح سس به طور یکنواخت پخش گردد. 

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

فهرست مطالب

فصل اول :کلیات

مقدمه

نام کامل طرح و محل اجرای آن

مشخصات متقاضیان

دلایل انتخاب طرح

میزان مفید بودن طرح برای جامعه

وضعیت و میزان اشتغالزایی

تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار

فصل دوم روش انجام کار

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار

توجیه اقتصادی محصول

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )

فصل سوم امور مالی طرح

میزان سرمایه گذاری

محاسبه هزینه ها

محاسبه سود و زیان ویژه  ( ارقام به میلیون ریال )

تاسیسات مورد نیاز

هزینه های قبل از بهره برداری

هزینه های ثابت طرح

هزینه های جاری ( مواد اولیه و بسته بندی )

حقوق و دستمزد پرسنل

هزینه های تعمیرات و نگهداری

هزینه سوخت و انرژی

استهلاک و تعمیر و نگهداری

 فصل چهارم جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

1- 1 مقدمه : 

سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. 

سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می زنند تا روغن نباتی به ذرات کوچک تبدیل شود و در تمام سطح سس به طور یکنواخت پخش گردد. 

زرده تخم مرغ، لسیتین فراهم می کند که سبب پایداری این امولسیون می شود. سپس مخلوط حاصله را با نمک و دیگر ادویه جات مزه دار می کنند. 

مایونز را تنها به صورت سرد مصرف می کنند (معمولاً همراه با انواع ساندویچ و یا همراه با سیب زمینی سرخ کرده. فرانسوی ها سس مایونز را به همراه مرغ سرد، تخم مرغ سفت سرد و بسیاری غذاهای دیگر به کار می برند. 

سس مایونز در تهیه ی بسیاری از سس های سرد با اضافه نمودن مواد افزودنی مختلف) کاربرد دارد. برای مثال، آیولی نوعی سس مایونز است که در تهیه ی آن از پودر سیر استفاده شده است. سس تارتار نوع دیگری سس می باشد که از سس مایونز و انواع سبزیجات تهیه می شود. بسیاری از سس های سالاد از مایونز تهیه می شوند؛ مثل سس روسی که از مخلوط سس مایونز و سس گوجه فرنگی به دست می آید. سس هزارجزیره هم نوعی سس سالاد است که از مخلوط سس سالاد روسی با انواع ترشی و سبزی تهیه می شود. 

مایونزهای خانگی تقریباً 75 درصد چربی دارند، درحالی که مایونزهای تهیه شده در کارخانه، 65 تا 70 درصد چربی دارند. در تهیه ی سس های مایونز کارخانه ای، معمولاً به جای بخشی و یا حتی گاهی به جای کل زرده تخم مرغ مصرفی، آب به کار می برند. البته باید مواد دیگری همچون لسیتین یا دیگر مواد امولسیون کننده همچون سویا به سس مایونز تهیه شده با آب اضافه گردد. سس مایونز کم چرب را از نشاسته، ژل سلولز و دیگر موادی که ماده ی حاصله را از نظر بافت، شبیه مایونز واقعی می کند، تهیه می نمایند. 

همچنین سس مایونز را می توان از سفیده تخم مرغ خام که زرده اصلاً با آن مخلوط نشده باشد (مگر اینکه تهیه ی سس در مخلوط کن برقی با سرعت بالا انجام شود)، تهیه نمود. سس مایونزی که با استفاده از این مواد تهیه می شود با سس مایونز معمولی هیچ فرقی در ظاهر ندارد. البته اگر نمک، فلفل، آبلیمو، سرکه، سس خردل و مقدار کمی فلفل دلمه برای طعم دادن به آن اضافه نمایند، این سس مزه سس مایونزی که با زرده تخم مرغ تهیه می شود را پیدا می کند. 

از آنجا که در تهیه ی سس مایونز خانگی از زرده تخم مرغ خام استفاده می کنند، خطر مسمومیت بوسیله سالمونلا وجود دارد. برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند. 

برای تهیه ی سس مایونز در خانه، از تازه ترین تخم مرغ ها استفاده نموده و آنها را قبل از مصرف کاملاً تمیز نمایید. برخی سوپر مارکت ها تخم مرغ پاستوریزه عرضه می کنند که این نوع تخم مرغ ها سالم تر بوده و خطر ابتلا به مسمومیت را کاهش می دهند. به علاوه می توانید تخم مرغ ها را در آب 170 درجه ی فارنهایت قرار داده و آنها را نیم پز نمایید و سپس زرده ی آنها را جدا کنید. زرده ها در این حالت فقط کمی پخته می شوند. سس مایونزی که در خانه تهیه می شود را تنها می توان در یخچال و به مدت سه تا چهار روز نگهداری نمود. 

اولین بار در سال 1905م و در شهر منهتن بود که کارخانجات تولید سس مایونز کار خود را آغاز نمودند. سس های مایونز در شیشه و در اندازه های مختلف در سوپر مارکت ها و دیگر فروشگاه ها به فروش می رسید.

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید و بسته بندی سس مایونز 

محل اجزا :

شهر صنعتی 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

دلیل اصلی انتخاب این طرح در وحله اول علاقه به تولیدات مواد غذایی  و در وحله دوم سود آورد بودن اقتصادی طرح و اشتغالزایی از موارد و دلایل انتخاب طرح میباشد 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح می تواند با صادرات محصول به کشور های دیگر ارز مورد قبولی را وارد کشور نماید همچنین این طرح می تواند باعث سودآوری و اشتغالزایی گردد و از این لحاض در جامعه به عنوان یک طرح مفید مطرح گردد 

دانلود کامل پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی سس مایونز

کارآفرینی کارگاه تولید قوطی کنسرو

کارآفرینی کارگاه تولید قوطی کنسرو

مقدمه :

صنایع غذایی کشور در راه پیشرفت و تکامل خود با موانع و مشکلاتی روبرو می باشند . پاره ای از این مشکلات مولود عدم آگاهی و بصیرت از فنون و نکات فنی مربوط بوده و پاره ای ناشی از عدم رعایت مقررات و اصول و روش مخصوص این صنعت می باشد .

هر یک از این مشکلات مانعی جهت پیشرفت و توسعه این صنعت شده و باعث تهدید سلامت و بهداشت عمومی می شود .

امروزه نسبت به کیفیت مواد غذایی و ترکیبات توجه ویژه ای می شودو با استفاده از رسانه ها ، آگاهی عمومی جامعه را بالا می برند . با این حال تولید کنندگان محصولات کنسرو شده نیز بایستی از طریق پیروی از روش های علمی و فرا گرفتن فنون لازم ، شرایط ظاهری و خواص ذاتی مصنوعات خود را با مشخصات استاندارد بین المللی تطبیق داده و از این طریق گام موثری در راه پیشرفت و تکامل صنایع غذایی بردارند .

یکی از اساسی ترین علل فساد مواد غذایی کنسرو شده مربوط به انتخاب نوع ورق و درزبندی قوطی های کنسرو می باشد . این مرحله یکی از مراحل مهم در صنعت ساخت (قوطی های کنسرو) می باشد

عنوان : کارآفرینی کارگاه تولید قوطی کنسرو

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 5

فصل اول -  کلیات 6

1- 1 مقدمه : 7

تاریخچه استفاده از قوطی کنسرو 8

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 8

محل اجرا : 8

1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 9

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 9

مجوز های قانونی : 9

مراحل صدور جواز تاسیس : 9

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 10

1-   اشخاص حقیقی 10

2-   اشخاص حقوقی 10

مدارک مورد نیاز: 11

اصلاحیه جواز تاسیس : 11

تعریف: 12

صدور پروانه بهره برداری : 12

مراحل صدور توسعه طرح : 13

فصل دوم -  روش انجام کار 14

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 15

بازدید از کارخانه  تولید قوطی کنسرو 15

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 15

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 16

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) : 17

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 18

فصل سوم - امور مالی طرح 19

جدول 1  ویژگی ها و مشخصات فنی محصول 20

جدول 2 میزان پوشش قلع مصرفی بر حسب میلی گرم در متر مربع 20

جدول 3 شماره تعرفه گمرکی 21

جدول 4بررسی استانداردهای ملی و بین المللی 21

جدول 5 فهرست برخی واحدهای فعال در زمینه قوطی کنسرو 22

جدول 6  ظرفیت واحدهای فعال در زمینه تولید انواع قوطی فلزی 22

جدول 7 روند تولید محصولات از آغاز برنامه سوم تا کنون – میلیون عدد 23

جدول 8 واحدهای در حال احداث تولید کننده قوطی های فلزی 23

جدول 9 واحدهای با پیشرفت فیزیکی 75 الی 99 درصد 23

جدول 10  واحدهای با پیشرفت فیزیکی 50 الی 74 درصد 24

جدول 11  واحدهای با پیشرفت فیزیکی 25 الی 49 درصد 24

جدول 12  واحدهای با پیشرفت فیزیکی 1 الی 24 درصد 25

جدول 13 عرضه آتی محصولات قوطی کنسرو – میلیون عدد 26

جدول 14 میزان واردات انواع قوطی کنسرو – میلیون عدد 26

جدول 15 روند صادرات انواع قوطی کنسرو – میلیون عدد 27

جدول 16 مصرف ظاهری انواع قوطی کنسرو در سال های گذشته – میلیون عدد 27

جدول 17  مصرف ظاهری محصول – میلیون عدد 28

جدول 18 عرضه آتی محصولات فعال و در حال احداث در سال های آتی - تن 28

جدول 19 برآورد میزان تقاضای داخلی انواع قوطی کنسرو در سال های آتی – میلیون عدد 28

جدول 20  حداکثر خطای مجاز ظرفیت در قوطی های گرد 29

جدول 21 برنامه تولید سالانه 29

جدول 22 شرایط عملکرد کاری واحد 30

جدول 23 لیست ماشین آلات واحد تولیدی 30

جدول 24 نقشه استقرار ماشین آلات 31

جدول 25 نقشه جریان مواد 32

جدول 26 تاسیسات برق و برق رسانی 33

جدول 27 تاسیسات آب و آب رسانی 33

جدول 28 وسائل نقلیه عمومی و حمل و نقل 34

جدول 29 برآورد انرژی مورد نیاز طرح 34

جدول 30 برآورد ساختمان های تولیدی و غیر تولیدی 35

جدول 31 برآورد زمین و محوطه سازی 35

جدول 32 نقشه جانمایی ساختمان 36

جدول 33 برآورد نیروی انسانی مورد نیاز 37

جدول 34 برآورد مواد اولیه مورد نیاز 37

جدول 35 برنامه زمان بندی اجرای طرح 38

جدول 36 معرفی محصول 38

جدول 37 برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه 39

جدول 38 برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز 39

جدول 39 برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن 40

جدول 40 برآورد هزینه های ماشین آلات تولید 41

جدول 41 برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی 42

جدول 42 برآورد هزینه های وسائل نقلیه عمومی و وسائل حمل و نقل 42

جدول 43 برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری 43

جدول 44 برآورد هزینه های زمین 43

جدول 45 برآورد هزینه های ساختمان سازی 44

جدول 46 برآورد هزینه های محوطه سازی 44

جدول 47 جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی 45

جدول 48 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری 45

جدول 49 برآورد سرمایه ثابت 46

جدول 50 برآورد سرمایه در گردش 46

برآورد سرمایه گذاری کل 47

جدول 51 نحوه تامین منابع و اخذ وام بانکی 47

جدول 52 برآورد هزینه های استهلاک 48

جدول 53 برآورد هزینه های غیر عملیاتی 48

جدول 54 برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات 49

جدول 55 برآورد هزینه های عملیاتی 49

جدول 56 برآورد هزینه های ثابت تولید 50

جدول 57 برآورد هزینه های متغیر تولید 50

برآورد هزینه های کل 51

محاسبه قیمت تمام شده 51

جدول 58 برآورد قیمت فروش 51

محاسبه فروش کل 52

محاسبه سود سالیانه 52

محاسبه هزینه تولید در نقطه سر به سر 52

محاسبه درصد تولید در نقطه سر به سر 53

نرخ بازگشت سرمایه 53

دوره بازگشت سرمایه 53

محاسبه حقوق سرانه 54

محاسبه فروش سرانه 54

محاسبه سطح زیر بنای سرانه 54

محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت 55

نسبت ارزش افزوده ماشین آلات 55

درصد کارکنان تولید به کل کارکنان 55

نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت 56

محاسبه شاخص های بهره وری طرح 56

نسبت سود به فروش 56

نسبت سود به سرمایه ثابت 56

جدول 59 خلاصه جدول سود و زیان 57

فصل چهارم -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 58

نتایج حاصله از اجرای طرح : 59

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید قوطی کنسرو پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 دانلود کامل کارآفرینی کارگاه تولید قوطی کنسرو

پروژه کارآفرینی تولید و مونتاژ بردهای الکترونیکی

پروژه کارآفرینی تولید و مونتاژ بردهای الکترونیکی

1- 1 مقدمه : 

امروزه ما در دنیایی زندگی می کنیک که استفاده از برق و نیروی الکتریسته در تمامی بخش های زندگی ما انکار ناپذیر است ، صنعت برق و الکترونیک دارای وسعت  بسیار بزرگی است و استفاده از آن نیاز به تخصص خاص دارد ، استفاده از برد های الکترونیکی امروزه تقریبا در تمامی دنیا مرسوم شده است ، هر ساله بسیاری از شرکت های الکترونیکی در دنیا با تولید و مونتاژ برد های الکترونیکی متنوع و ارسال آن به نقاط مختلف در دنیا به تولید صنعتی این شاخه کمک فراوانی می کنند و از این طریق باعث پیشرفت سرعتر صنعت برق و الکترونیک می شوند ، این شاخه از صنعت برق و الکترونیک امروزه در کشور ما بازار کار و فعالیت بسیار منعطفی دارد و می توان با فعالیت مفید در این زمینه به رشد و خودکفایی کشور کمک کرد .

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید و مونتاژ بردهای الکترونیکی

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات

1- 1 مقدمه :

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

محل اجزا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

1 – 5  میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

وضعیت مختصر اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی محل اجرای طرح :

مراحل انجام کار :

مجوز های قانونی :

مراحل صدور جواز تاسیس :

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس

1-   اشخاص حقیقی

2-   اشخاص حقوقی

مدارک مورد نیاز:

اصلاحیه جواز تاسیس :

تعریف:

صدور پروانه بهره برداری :

مراحل صدور توسعه طرح :

تعریف:

مراحل صدور کارت شناسایی :

فصل دوم - روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارگاه تولید و مونتاژ برد های الکترونیکی ساران :

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

پرسنل غیر تولیدی :

پرسنل تولیدی :

توجیه اقتصادی محصول :

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )

فصل سوم  - امور مالی طرح

زمین

محوطه سازی

ساختمانها

میزان سرمایه گذاری

محاسبه هزینه ها

هزینه های ثابت طرح 

محاسبه سود و زیان ویژه ( ارقام به میلیون ریال )

3 – ظرفیت تولید

4 – قیمت فروش واحد

5 – فروش کل

6 – قیمت تمام شده هر واحد تولید

7 – محاسبه نقطه سر به سر

8 – میزان فروش در نقطه سر به سر

9 – سود ناویژه

10- محاسبه سود ویژه

سود عملیاتی

سود ویژه قبل از کسر مالیات

11 – نرخ برگشت سرمایه

12 – دوره برگشت سرمایه

تاسیسات مورد نیاز :

ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :

وسایل نقلیه :

تاسیسات اداری :

هزینه های قبل از بهره برداری :

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

حقوق و مزایای پرسنل تولیدی :

هزینه سوخت و انرژی :

استهلاک و تعمیر و نگهداری :

فصل چهارم  - جمع بندی و نتیجه گیری

نتایج حاصله از اجرای طرح

منابع و ماخذ

1- 1 مقدمه : 

امروزه ما در دنیایی زندگی می کنیک که استفاده از برق و نیروی الکتریسته در تمامی بخش های زندگی ما انکار ناپذیر است ، صنعت برق و الکترونیک دارای وسعت  بسیار بزرگی است و استفاده از آن نیاز به تخصص خاص دارد ، استفاده از برد های الکترونیکی امروزه تقریبا در تمامی دنیا مرسوم شده است ، هر ساله بسیاری از شرکت های الکترونیکی در دنیا با تولید و مونتاژ برد های الکترونیکی متنوع و ارسال آن به نقاط مختلف در دنیا به تولید صنعتی این شاخه کمک فراوانی می کنند و از این طریق باعث پیشرفت سرعتر صنعت برق و الکترونیک می شوند ، این شاخه از صنعت برق و الکترونیک امروزه در کشور ما بازار کار و فعالیت بسیار منعطفی دارد و می توان با فعالیت مفید در این زمینه به رشد و خودکفایی کشور کمک کرد .

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید و مونتاژ برد های الکترونیک 

محل اجزا :

شهرک صنعتی لیا ( قزوین )

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

نیاز بازار داخلی کشور به تولید این محصولات و همچنین اشتغالزایی تحصیل گرای این شغل از جمله عوامل اصلی انتخاب این طرح میباشند .

1 – 5  میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از لحاظ گوناگونی برای جامعه مفید است که عبارتند از :

1 – کمک به اشتغالزایی قشر تحصیلکرده و غیره 

2 – سودآوری اقتصادی 

3 – جلوگیری از خروج ارز از کشور 

4 – خودکفایی کشور 

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 16 نفر میباشد .

وضعیت مختصر اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی محل اجرای طرح :

با بررسی های بعمل آمده از منطقه مورد نظر برای اجرای این طرح ( شهرک صنعتی لیا ) و در نظر گرفتن زمین مورد نظر برای اجرای طرح این منطقه را به لحاظ فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار داده  و مشخص گردید که این منطقه به لحاظ فرهنگی و اجتماعی در موقعیت مناسبی قرار دارد و بدلیل این که این منطقه یک منطقه کاملا صنعتی میباشد برای تولید این محصول کاملا مناسب است .

دانلود کامل پروژه کارآفرینی تولید و مونتاژ بردهای الکترونیکی

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک یددار

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک یددار
1- 1 مقدمه :
کمبود ید سلامتی انسان ها را  از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و سازمان های بین المللی به طور فزاینده ای تشخیص داده اند که پیش گیری از عوارض ناشی از کمبود ید یک هدف قابل حصول می باشد که منافع زیادی برای مردم جهان خواهد داشت.
موضوع:
پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک یددار
فهرست مطالب
فصل اول - کلیات
1- 1 مقدمه 
1 – 2 نام کامل پروژه و محل اجرای آن 
محل اجرا 
1 – 3 – مشخصات متقاضیان 
1 – 4 – دلایل انتخاب پروژه 
1 – 5 میزان مفید بودن پروژه برای جامعه 
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی 
تاریخچه و سابقه مختصر پروژه 
منابع طبیعی ید
چرا و چگونه نمک یددار مصرف کنیم؟
نمک تصفیه چگونه نمکی است؟
ناخالصی‌های نمک
ویژگی‌های نمک تصفیه شده یددار
بخش انحلال
بخش کریستالیزاسیون
بخش خشک کردن
کاربرد نمک تصفیه شده:
توصیه‌هایی مهم برای استفاده از نمک تصفیه شده یددار
مجوز های قانونی 
مراحل صدور جواز تاسیس 
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس
1-   اشخاص حقیقی
2-   اشخاص حقوقی
مدارک مورد نیاز
اصلاحیه جواز تاسیس 
تعریف:
صدور پروانه بهره برداری 
مراحل صدور توسعه پروژه 
فصل دوم  - روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه 
بازدید از کارخانه تولید و بسته بندی نمک ید دار
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده 
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها (ارقام به میلیون ریال) 
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز 
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) 
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )
فصل سوم  - امور مالی پروژه
1- سرمایه گذاری ثابت پروژه
1-1- زمین
2-1- ساختمان ها و محوطه سازی
3-1- ماشین آلات (ارقام به میلیون ریال)
4-1- تأسیسات
5-1- وسایل نقلیه (ارقام به میلیون ریال)
6-1- تأسیسات اداری (ارقام به میلیون ریال)
7-1- هزینه های قبل از بهره برداری (ارقام به میلیون ریال)
جمع کل سرمایه گذاری ثابت
2- هزینه های جاری
1-2- مواد اولیه و نهده های تولید
2-2- حقوق و دستمزد (ارقام به میلیون ریال)
3-2- هزینه نگهداری و تعمیرات (ارقام به میلیون ریال)
4-2- هزینه استهلاک (ارقام به میلیون ریال)
5-2- سوخت و انرژی
جمع کل هزینه های جاری پروژه
سرمایه در کردش
جمع کل سرمایه گذاری پروژه
3- فروش
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
توجیه اقتصادی محصول
محاسبه دوره بازگشت سرمایه
محاسبه نقطه سربه سر (در 100% تولید)
محاسبه کار مزد وام
جدول بازپرداخت اصل و کارکزد تسهیلات (ارقام به میلیون ریال)
فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای پروژه
1- 1 مقدمه : 
کمبود ید سلامتی انسان ها را  از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و سازمان های بین المللی به طور فزاینده ای تشخیص داده اند که پیش گیری از عوارض ناشی از کمبود ید یک هدف قابل حصول می باشد که منافع زیادی برای مردم جهان خواهد داشت.
روش های اضافه کردن ید :
الف- نمک ایده آل ترین وسیله برای اضافه کردن ید است زیرا هر فردی به طور روزانه احتیاج به حد معمولی از نمک خواهد داشت. تکنیک های اضافه کردن ید به نمک بسیار ساده هستند. ضمن اینکه اضافه کردن ید، ظاهر و مزه نمک را تغییر نمی دهد.
ب- اضافه کردن ترکیب ید دار به آب آشامیدنی.
پ- توزیع قرص های حاوی ترکیبات ید.
ت- تزریق روغن های حاوی ترکیبات ید.
نحوه ید دار کردن نمک:
الف- مخلوط کردن خشک: این روش برای نمک پودر مورد استفاده قرار می گیرد.
ب- اضافه کردن ترکیبات ید به صورت قطره ای: که برای نمک کریستال مورد استفاده قرار می گیرد.
پ- روش اسپری کردن.
ت- تماس محلول اشباع شده نمک و ترکیبات ید با هم و سپس خشک کردن نمک.
از بین روش های فوق الذکر روش اسپری کردن و مخلوط کردن خشک کوفقیت آمیز تر از سایر روش ها هستند.
با توجه به اهمیت مصرف ید و تأکید مسئولین بر توزیع سراسزی نمک های ید دار، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید و بسته بندی نمک ید دار