دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

کارآفرینی کارگاه تولید پستانک بچه

کارآفرینی کارگاه تولید پستانک بچه

مقدمه :

مکیدن یک بازتاب طبیعی در نوزادان است و اغلب یک کودک آشفته با مکیدن پستانک تسکین می یابد . گرچه مکیدن پستانک تا چهار سالگی مشکلی به حساب نمی آید ، کودک نباید از هنگام شروع رویش دندان های دائمی به پستانک خوردن ادامه دهد . اگر کودک پس از 4 سالگی به استفاده از پستانک ادمه دهد ، دندان های دائمیش ممکن است به نحوی نادرست رشد کند . اغلب کودکان داوطلبانه مکیدن پستان را کنار می گذارند ، اما بعضی در هنگام قطع کردن این عادت دچار مشکل می شوند . و ترک کردن عادت مکیدن شست که باعث مشکلات دندانی مشابهی می شود ممکن است حتی از این هم سخت تر باشد .

بطور کلی پستانک می تواند به نوزاد کمک کند در فاصله وعده های غذا خوردن خوشحال و آرام باقی بماند .

عنوان : کارآفرینی کارگاه تولید پستانک بچه

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 3

فصل اول -  کلیات 4

1- 1 مقدمه : 5

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 5

محل اجرا : 6

1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 6

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 6

مجوز های قانونی : 6

مراحل صدور جواز تاسیس : 7

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 7

1-   اشخاص حقیقی 7

2-   اشخاص حقوقی 8

مدارک مورد نیاز: 8

اصلاحیه جواز تاسیس : 8

تعریف: 9

صدور پروانه بهره برداری : 9

مراحل صدور توسعه طرح : 10

فصل دوم -  روش انجام کار 11

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 12

بازدید از کارخانه  تولید پستانک بچه 12

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 12

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 13

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) : 13

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 14

فصل سوم - امور مالی طرح 15

جدول 1  شرایط واردات پستانک بچه 16

جدول 2 استانداردهای کاربردی ASTM در پستانک بچه 16

جدول 3 روند افزایش ظرفیت پستانک بچه 16

جدول 4 مشخصات واحدهای فعال فعلی پستانک بچه 17

جدول 5 روند تولید انواع پستانک بچه 17

جدول 6  طرح های در دست احداث پستانک بچه در کشور 17

جدول 7  روند واردات انواع پستانک بچه 18

جدول 8 روند مصرف پستانک بچه 18

جدول 9 پتانسیل مصرف پستانک بچه 18

جدول 10  روند صادرات انواع پستانک بچه 19

جدول 11 نتیجه گیری بررسی بازار پستانک بچه 19

نمودار فرآیند تولید پستانک بچه 20

هزینه های زمین 21

جدول 12 هزینه های محوطه سازی (میلیون ریال) 21

جدول 13 هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیر صنعتی (میلیون ریال) 21

جدول 14 کل هزینه حق انشعاب ها (میلیون ریال) 22

جدول 15 وسائل حمل و نقل مورد نیاز در طرح (میلیون ریال) 22

جدول 16  وسائل اداری مورد نیاز در طرح (میلیون ریال) 22

جدول 17 ماشین لات طرح و هزینه های آن ( میلیون ریال) 23

جدول 18  هزینه های قبل از بهره برداری 23

جدول 19 کل هزینه های سرمایه گذاری ثابت (میلیون ریال) 24

جدول 20 برآورد مصرف سالیانه مواد اولیه مورد نیاز واحد 24

جدول 21 نیروی انسانی مورد نیاز طرح 25

جدول 22 هزینه سالیانه آب ، برق و گاز (میلیون ریال) 25

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 26

نتایج حاصله از اجرای طرح : 27

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید پستانک بچه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 دانلود کامل کارآفرینی کارگاه تولید پستانک بچه

کارآفرینی کارگاه تولید پارکت

کارآفرینی کارگاه تولید پارکت

مقدمه :

خانه جایی است که باید در آن احساس آرامش و راحتی داشته باشید، بنابراین مهم است که یدمان منزلتان را طوری ترتیب دهید تا کاملاً مطابق میل و سلیقه تان باشد و از بودن در این محیط لذت برید. اگر شما آدم سربه زیری هستید کفپوش خانه تان بیشتر به چشمتان می آید. حتی اگر سر به زیر هم نیستید، در انتخاب کفپوش های خانه به اندازه کافی دقت کنید، چون ممکن است گزینه انتخابی شما چندان با شیوه زندگی تان منطبق نباشد و در نتیجه دچار مشکل شوید.

عنوان : کارآفرینی کارگاه تولید پارکت

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 4

فصل اول 5

کلیات 5

مقدمه : 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن : 6

محل اجرا : 7

مشخصات متقاضیان : 7

وضعیت و میزان اشتغالزایی : 7

تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 7

معرفی محصول : 7

کفپوش‌ها بنا به جنس ماده بکار رفته می‌تواند در انواع زیر باشد: 8

در ساختمانهای مسکونی: 8

در صنعت: 8

شماره تعرفه گمرکی : 9

استاندارد ملی : 9

روش انتخاب کفپوش مناسب : 9

ترسیم طرح خانه 9

مجوز های قانونی : 11

مراحل صدور جواز تاسیس : 11

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 12

1-   اشخاص حقیقی 12

2-   اشخاص حقوقی 12

مدارک مورد نیاز: 12

اصلاحیه جواز تاسیس : 13

تعریف: 13

صدور پروانه بهره برداری : 13

مراحل صدور توسعه طرح : 14

فصل دوم 15

روش انجام کار 15

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 16

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 16

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 17

پرسنل تولیدی 17

پرسنل غیر تولیدی 17

برآورد مساحت مورد نیاز 18

مساحت سالن تولید : 18

مساحت انبار ها : 19

به طور معمول وظایف زیر به انبار مواد اولیه محول می شود: 20

مساحت تاسیسات و تعمیرگاه : 21

مساحت ساختمان های اداری رفاهی : 21

نقشه استقرار ماشین آلات : 22

فرایند تولید قرنیز : 23

فرایند تولید نبشی : 24

تاسیسات عمومی : 25

آزمایشگاه : 25

بنابراین در این واحد آزمایشگاهی برای انجام آزمایشهای مذکور پیش بینی می گردد که دارای تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز باشد. این تجهیزات عبارتند از : 25

تعمیر گاه : 26

تاسیسات برق : 26

برق مورد نیاز خط تولید : 27

برق مورد نیاز تاسیسات : 27

برق روشنایی ساختمان ها و محوطه : 28

برق مورد نیاز تاسیسات 28

تاسیسات آب : 29

تاسیسات سوخت رسانی : 29

سوخت مورد نیاز تاسیسات گرمایش: 30

تجهیزات اطفاء حریق : 30

تاسیسات سرمایش و گرمایش: 30

زمانبندی اجرای پروژه : 31

ارزیابی مالی اقتصادی طرح : 32

فصل سوم 33

امور مالی طرح 33

سرمایه گذاری ثابت طرح : 34

خرید دفتر کار : 34

هزینه زمین - هزینه محوطه سازی - هزینه ساختمان سازی : 35

هزینه وسایل نقلیه عمومی : 35

هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 36

وسایل اداری و خدماتی 36

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : 37

هزینه های قبل از بهره برداری 38

هزینه سرمایه گذاری ثابت : 38

هزینه مواد اولیه مصرفی : 39

هزینه تامین انرژی مورد نیاز: 39

هزینه خدمات نیروی انسانی : 40

مجموع سرمایه در گردش : 40

برآورد سالیانه تولید : 41

هزینه کل سرمایه گذاری : 41

قیمت تمام شده محصول : 41

فصل چهارم 42

نتیجه گیری 42

نتیجه گیری : 43

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید پارکت پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

دانلود کامل کارآفرینی کارگاه تولید پارکت

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

1- 1 مقدمه : 

نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند.  در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می کنند که به کمک خمیر مایه، ور می آید و حجمش زیاد می شود و در نهایت درون تنور یا فر آنرا می پزند. 

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات

1- 1 مقدمه :

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

فرایندهای شیمیایی طی عمل ور آمدن خمیر نان

نان در فرهنگ های مختلف

انواع نان

تاریخچه نان

دستورالعمل تهیه نان

ویژگی‌های یک نان خوب

ویژگی‌های یک نان خوب

نان لواش و تافتون

نان های ایرانی چگونه اند؟

سبوس چیست؟

مجوز های قانونی :

مراحل صدور جواز تاسیس :

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس   

1-   اشخاص حقیقی

2-   اشخاص حقوقی

مدارک مورد نیاز:

اصلاحیه جواز تاسیس :

تعریف:

صدور پروانه بهره برداری :

مراحل صدور توسعه طرح :

فصل دوم - روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از محل تولید غذای کودک

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

فصل سوم - امور مالی طرح

1- سرمایه گذاری ثابت طرح :

1-1- زمین محل اجرای طرح :

2-1- محوطه سازی :

3-1- ساختمان ها :

4-1- تأسیسات و تجهیزات :

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :

6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی :

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری :

جدول هزینه های ثابت طرح :

2- هزینه های جاری طرح :

1-2- حقوق و دستمزد :

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

2-2- مواد اولیه و بسته بندی :

3-2- هزینه سوخت و انرژی :

4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری :

جدول هزینه های جاری طرح :

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید :

سرمایه در گردش :

جدول سرمایه گذاری :

ظرفیت تولید

قیمت فروش واحد

فروش کل

قیمت تمام شده هر واحد تولید

محاسبه نقطه سر به سر

میزان فروش در نقطه سر به سر

سود ناویژه

محاسبه سود ویژه

سود عملیاتی

سود ویژه قبل از کسر مالیات

نرخ برگشت سرمایه

دوره برگشت سرمایه

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

نتایج حاصله از اجرای طرح

1- 1 مقدمه : 

نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند.  در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می کنند که به کمک خمیر مایه، ور می آید و حجمش زیاد می شود و در نهایت درون تنور یا فر آنرا می پزند. 

معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان می شود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می روند.

 

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید نان لواش

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به ارزش غذایی این محصول و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول و با توجه به این که تولید نان لواش می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به این فعالیت این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، تهیه نان مورد نیاز مردم ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 10  نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

ور آمدن خمیر، فرایندی است که طی آن، گاز وارد خمیر می شود تا نانی که تهیه می شود، سبک تر بوده و آسان تر هم جویده شود. در تهیه اغلب نان ها خمیر مایه به کار می رود. اما برخی نان ها هستند که برای مراسم مذهبی تهیه می شوند، و خمیر این نان ها ور نمی آید. 

دانلود کامل پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

کارآفرینی کارگاه تولید زغال

کارآفرینی کارگاه تولید زغال

عنوان : کارآفرینی کارگاه تولید زغال

مقدمه :

هر محصول ویژگیها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیریهای لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.

در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات م یباشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود. 

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 4

فصل اول 5

کلیات 5

مقدمه : 6

نام کامل طرح و محل اجرای آن : 7

محل اجرا : 7

مشخصات متقاضیان : 7

دلایل انتخاب طرح : 7

وضعیت و میزان اشتغالزایی : 8

تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 8

نام و کد محصولات 8

تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول 8

برای تهیه زغال چوب دو راه وجود دارد: 9

مشخصات فنی محصول 11

بسته بندی محصول 11

شماره تعرفه گمرکی محصول 12

استاندارد محصول 12

کالاهای قابل جانشین 13

بررسی بازار و قیمت فروش 14

بررسی روند تولید 15

در حال حاضر واحداد های فعال در زمینه تولید زغال از ضایعات چوب کم می باشد . در زیر اطلاعات واحدهای تولیدی فعال ارائه گردیده است: 15

کد آیسیک 37201137 15

روند مصرف 16

بررسی روند واردات و صادرات 17

کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده 17

بررسی قیمت فروش محصول مشابه 17

پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: 17

مجوز های قانونی : 19

مراحل صدور جواز تاسیس : 19

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 20

1-   اشخاص حقیقی 20

2-   اشخاص حقوقی 20

مدارک مورد نیاز: 20

اصلاحیه جواز تاسیس : 21

تعریف: 21

صدور پروانه بهره برداری : 21

مراحل صدور توسعه طرح : 22

فصل دوم 23

روش انجام کار 23

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 24

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 24

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 25

نیروی تولیدی : 25

نیروی غیر تولیدی : 25

مطالعات فنی تولید : 25

معرفی روش های مختلف تولید 27

در حال حاضر در ایران و سایر کشورها از دو روش جهت تولید زغال از ضایعات چوب استفاده می شود. 27

تشریح فرایند تولید منتخب : 28

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید 29

بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت 29

تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 31

معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک 32

تامین مواد 35

برآورد مصرف مواد اولیه 35

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 35

برای انتخاب مکان پروژه چند عامل مهم است که در ذیل به بررسی آنها پرداخته شده است: 35

مواد اولیه: 36

بازار فروش: 36

حمل و نقل: 36

ارزیابی مالی اقتصادی طرح : 36

فصل سوم 38

امور مالی طرح 38

سرمایه گذاری ثابت طرح : 39

خرید دفتر کار : 39

هزینه زمین - هزینه محوطه سازی - هزینه ساختمان سازی : 40

هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 41

هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : 42

وسایل اداری و خدماتی 42

ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی 43

هزینه های قبل از بهره برداری 43

هزینه سرمایه گذاری ثابت : 44

برنامه تولید سالانه : 44

مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی : 45

هزینه تامین انرژی مورد نیاز : 45

هزینه خدمات نیروی انسانی : 46

مجموع اقلام سرمایه در گردش : 46

کل سرمایه گذاری : 47

هزینه تولید : 47

هزینه ثابت : 47

هزینه متغییر : 48

قیمت تمام شده محصول : 48

فصل چهارم 49

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 49

نتایج حاصله از اجرای طرح : 50

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید زغال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

دانلود کامل کارآفرینی کارگاه تولید زغال

پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی40وات و 20وات

پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی40وات و 20وات

مقدمه :

صنایع الکتریکی به عنوان یکی از صنایع پیشرو دنیای صنعت توانسته است موجب تحول عظیمی در اقتصاد بسیاری از کشور ها منجمله کشور های خاور دور گشته است ، اشتغالزایی مناسب ، سودآوری بالا و دوره کوتاه بازگشت سرمایه ، این صنعت را به یکی از جذابترین حوزه های سرمایه گذاری تبدیل کرده است .

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی40وات و 20وات 

فهرست مطالب

فصل اول -  توجیه اقتصادی طرح -  سرمایه گذاری ثابت 

 الف – سرمایه گذاری ثابت :

الف – 1) زمین :

الف – 2 ) محوطه سازی :

الف – 3 ) ساختمانها : 

الف – 4 ) ماشین آلات ( ارقام به میلیون ریال ) 

الف – 5 ) تاسیسات : ( ارقام به میلیون ریال )

الف - 6 ) وسایل نقلیه ( راقام به میلیون ریال ) 

الف – 7 ) تجهیزات اداری :

الف – 8 ) هزینه های قبل از بهره برداری :

جمع کل سرمایه گذاری ثابت :

فصل دوم – هزینه های جاری 

 ب : هزینه های جاری :

ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید :

ب – 2 ) حقوق و دستمزد ( پرسنل تولیدی ) :

پرسنل غیر تولیدی :

ب – 3 ) هزینه نگهداری و تعمیرات :

ب – 4 ) هزینه استهلاک :

ب – 5 ) سوخت و انرژی :

جمع هزینه های جاری طرح :

سرمایه در گردش :

جمع کل سرمایه گذاری طرح :

ج : قیمت تمام شده محصول :

د : فروش :

سود ناویژه :

محاسبه نقطه سر به سر تولید :

سود ویژه :

محاسبه کارمزد وام :

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات :

فصل سوم -  شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز 

 پیشگفتار :

ساختمان لامپ 

مکانیزم کار لامپ 

استارت لامپ 

نقش ترانس در لامپ 

کیفیت نور لامپ مهتابی 

مقاومت الکتریکی و جریان در مدار: 

کوتاه شدگی مدار: 

محافظت سیم ها از کوتاه شدگی مدار: 

ساختمان فیوز فشنگی با توپی پیچی: 

ممنوع شدن لامپ های حبابی رشته ای

لامپ های روشنایی

لامپهای التهابی - رشته ای 

لامپ فلورسنت 

نمونه ای از لامپهای هالوژن 

لامپ هالوژن 

لامپ زینان 

نمونه ای از لامپهای زینان 

لامپهای لوله ای 

لامپ شمعی 

لامپهای انعکاسی یا جیوه ای 

لامپهای کریپتون 

مهم‌ترین‌ خصیصه‌های‌ CFL 

مقولات‌ 

چالش‌ 

چشم‌انداز آینده‌ 

جمع بندی

فصل چهارم - نتیجه گیری 

 نتیجه گیری

مقدمه :

صنایع الکتریکی به عنوان یکی از صنایع پیشرو دنیای صنعت توانسته است موجب تحول عظیمی در اقتصاد بسیاری از کشور ها منجمله کشور های خاور دور گشته است ، اشتغالزایی مناسب ، سودآوری بالا و دوره کوتاه بازگشت سرمایه ، این صنعت را به یکی از جذابترین حوزه های سرمایه گذاری تبدیل کرده است .

لامپهای فلورسنت به عنوان یکی از محصولات الکتریکی برای روشنایی بسیاری از امکان به کار می رود . مزیت اصلی لامپای فلورسنت ایجاد نور یکنواخت بدون ایجاد خیرگی می باشد ، و به دلیل مصرف اندک برق درسطح وسیلی مورد استفاده قرار می گیرد ، استفاده فراوان از انواع و اشکال مختلف این لامپها ( میله ای ، حلقوی و ... ) در روشنایی محیط کارگاهها و کارخانه ها و بیمارستانها و مدارس ، دانشگاهها و تابلوهای برق فروشگاهها ، اهمیت تولید این محصول و لوازم جانبی آن مانند ترانس و استارت را عیان می سازد . 

مضافا اینکه ترکیب نور لامپای فلورسند و نور زرد لامپهای رشته ای برای حفظ بهداشت و سلامت چشم مورد تائید پزشکان می باشد .

از دیگر سو نیاز این طرح برای بکارگیری نیرویهای متخصص و فاقد تخصص فرصت مناسبی را برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی بلاخص در زمینه های مهندسی برق و آموزش افراد کم تخصص ، در حسن کار ایجاد نماید ، ضمن اینکه با توجه به ماهید این فعالیت تولیدی ، می توان از نیروی کار بانوان در رده های تخصصی و کارگری نیز به نحو مقتضی استفاده کرد .

دانلود کامل پروژه کارآفرینی تولید ترانس مهتابی40وات و 20وات