دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی

پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی

1- 1 مقدمه : 

غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. 

مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر. 

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات

1- 1 مقدمه 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن 

محل اجرا 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه 

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح 

تجارت مواد غذایی

مواد غذایی و سلامتی

سالم بودن رشته 

حساسیت به غذا

عادات رژیم غذایی

تغذیه

مجوز های قانونی 

مراحل صدور جواز تاسیس 

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس 

1- اشخاص حقیقی

2- اشخاص حقوقی

مدارک مورد نیاز

اصلاحیه جواز تاسیس 

تعریف

صدور پروانه بهره برداری 

مراحل صدور توسعه طرح 

فصل دوم - روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه 

بازدید از محل تولید رشته آشی و پلویی

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده 

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها 

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار 

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی 

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی 

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

فصل سوم - امور مالی طرح

1- سرمایه گذاری ثابت طرح 

1-1- زمین محل اجرای طرح 

2-1- محوطه سازی 

3-1- ساختمان ها 

4-1- تأسیسات و تجهیزات 

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی 

6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه 

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی 

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری 

جدول هزینه های ثابت طرح 

2- هزینه های جاری طرح 

1-2- حقوق و دستمزد 

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی 

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی 

2-2- مواد اولیه و بسته بندی 

3-2- هزینه سوخت و انرژی 

4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری 

جدول هزینه های جاری طرح 

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید 

سرمایه در گردش 

جدول سرمایه گذاری 

قیمت تمام شده هر واحد تولید

قیمت فروش کالا

محاسبه نقطه سر به سر

میزان فروش در نقطه سر به سر

سود ناویژه

محاسبه سود ویژه

سود عملیاتی

نرخ بازدهی سرمایه

دوره برگشت سرمایه

ارزش افزوده ناخالص

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

نتایج حاصله از اجرای طرح

1- 1 مقدمه : 

غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. 

مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر. 

با توجه به ورود تکنولوژی های جدید و به همراه آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهای متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با در نظر گرفتن دوفاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و پلویی می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.

ماده اولیه این رشته ها گندم می باشد که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می دهد و این در شرایطی است که تعدادی از استان های کشور، رشته مورد نیاز خود را از سایر استان ها تأمین می کنند. لذا این امر لذوم تشکیل چنین کارخانجاتی را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد.

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید رشته آشی و پلویی

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

با توجه به همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید رشته آشی و پلویی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 8  نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

تجارت مواد غذایی

امروزه غذا در سراسر دنیا مبادله می شود. دسترسی به غذا دیگر محدود به ناحیه ای که ماده غذایی در آنجا پرورش می یابد و یا محدود به فصل و زمان خاصی نیست. از سال 1961 تا 1999 در سرتاسر جهان، افزایش قابل توجهی در صادرات مواد غذایی وجود داشت. اقتصاد برخی کشورها بسیار متکی بر صادرات مواد غذایی است (در برخی موارد، بیش از 80 %).

مواد غذایی و سلامتی 

محرومیت غذایی سبب سوء تغذیه و در نهایت فقر غذایی می گردد. این امر تاثیر مخرب و همه گیری بر سلامتی و مرگ و میر انسان می گذارد. در سال 2003م، تخمین زده اند که هر سال در سراسر جهان، 40 میلیون نفر به دلیل گرسنگی جان می سپارند. گاهی برای توزیع عادلانه غذا در زمان های کمبود مواد غذایی، مخصوصاً دوران جنگ، از جیره بندی استفاده می کنند. 

دانلود کامل پروژه کارآفرینی تولید رشته آشی و پلویی

طرح کارآفرینی کارگاه تولید لوله های سوپر پایپ

طرح کارآفرینی کارگاه تولید لوله های سوپر پایپ

- 1 مقدمه :

از زمانیکه کاربرد وسیع و گسترده فلزات در صنایع گوناگون مشخص گردید محققین درصدد تولید آلیاژهای برتر و یا انتخاب یک پوشش مناسب به عنوان روکش فلزات حهت تقلیل نقاط ضعف آنها مانند خوردگی ، زنگ زدگی ، رسوب مواد در داخل لوله و... برآمدند . حاصل این تلاش ها اعمال روش هایی نظیر آبکاری ، تولید فلزات آلیاژی ، استفاده از رنگ و انواع پلیمرها بوده است .

در این رهگذر پاره ای از پلیمرها توانسته اند حتی جایگزین فلزات گردند . به عنوان مثال در تاسیسات لوله کشی ساختمان ها و صنایع گوناگون که مسئله خوردگی فلزات همیشه موجب خسارت مستقیم و غیر مستقیم عمده بوده است . لوله های PB , PP , PVC, PE که از نظر کاربردی فاقد گرفتاری های لوله های فلزی از جمله پوسیدگی ، زنگ زدگی و... بوده و تا حدی جایگزین لوله های فلزی شده اند . ولی این نوع لوله ها نیز دارای نقاط ضعف دیگری مانند محدودیت عملی در انتقال حرارت و یا تحمل فشار و دمای بالا وغیره می باشند .

عنوان : طرح کارآفرینی کارگاه تولید لوله های سوپر پایپ

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 3

فصل اول - کلیات 4

1- 1 مقدمه : 5

شکل 1 شمائی از ساختار لوله های کامپوزیتی سوپر پایپ 6

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 7

محل اجرا : 7

1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 7

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 7

مجوز های قانونی : 7

مراحل صدور جواز تاسیس : 8

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 8

1-   اشخاص حقیقی 8

2-   اشخاص حقوقی 9

مدارک مورد نیاز: 9

اصلاحیه جواز تاسیس : 9

تعریف: 10

صدور پروانه بهره برداری : 10

مراحل صدور توسعه طرح : 11

فصل دوم - روش انجام کار 12

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 13

بازدید از کارخانه تولید لوله های سوپر پایپ 13

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 13

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 14

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 14

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 15

فصل سوم - امور مالی طرح 16

جدول 1 آزمون استاندارد فشار بر روی لوله های پلی اتیلن 17

جدول2  قیمت محصولات مختلف سوپر پایپ 17

جدول 3  استانداردهای جهانی تعریف شده برای سوپر پایپ در کشورهای مختلف 18

شکل 2 شمائی از نصب لوله های سوپر پایپ 19

شکل 3 شمائی از استفاده از لوله های سوپر پایپ در مصارف بهداشتی 19

شکل 4 شمائی از استفاده از لوله های سوپر پایپ در سیستم سرمایش و گرمایش 20

شکل 5 نمونه ای از استفاده از لوله های سوپر پایپ در لوله کشی منازل 20

جدول 4 خواص مختلف لوله های سوپر پایپ با قطرهای مختلف 21

شکل 6 کشورهای عمده تولید کننده لوله های سوپر پایپ 21

جدول 5 پیش بینی کل امکانات عرضه (میلیون متر) 22

جدول 6 مقدار مصرف انواع لوله ها در یک واحد مسکونی با زیر بنای 100 متر مربع 22

جدول 7 سطح کل زیربنای ساختمان ها در سال های 1385 – 1376 در کشور و پیش بینی آن برای سال های آتی (میلیون متر مربع) 23

جدول 8 پیش بینی مقدار تقاضای لوله سوپر پایپ در سطح کشور طی سال های 90 – 1386 (حالت اول) ارقام (میلیون متر) 24

جدول 9 پیش بینی عرضه و تقاضای سوپر پایپ در سال های آتی 24

شکل 7 شمائی از خط تولید لوله های سوپر پایپ 25

جدول 10 مواد اولیه و بسته بندی 25

هزینه های مستقیم سرمایه گذاری 26

جدول 11 هزینه های زمین 26

جدول 12 آماده سازی محوطه 26

جدول 13 هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیر صنعتی 27

جدول 14 کل هزینه حق انشعاب ها (میلیون ریال) 27

جدول 15 وسائل نقلیه مورد نیاز 28

جدول 16 وسائل اداری مورد نیاز 28

جدول 17 هزینه های قبل از بهره برداری (میلیون ریال) 29

جدول 18 کل هزینه تاسیسات زیربنایی (میلیون ریال) 29

جدول 19 هزینه سرمایه گذاری ثابت طرح تولیدی لوله های سوپر پایپ 30

جدول 20 مواد اولیه مورد نیاز برای طرح تولیدی سوپر پایپ 31

جدول 21 پرسنل اداری در طرح 31

جدول 22 کارکنان اداری مورد نیاز 32

جدول 23 برآورد میزان مصرف برق ، آب و سوخت بعد از اجرای طرح سوپر پایپ 32

فصل چهارم -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 33

نتایج حاصله از اجرای طرح : 34

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید لوله های سوپر پایپ پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد

دانلود کامل طرح کارآفرینی کارگاه تولید لوله های سوپر پایپ

پروژه کارآفرینی تولید دستگاه های آبیاری تحت فشار بارانی

پروژه کارآفرینی تولید دستگاه های آبیاری تحت فشار بارانی

1- 1 مقدمه : 

آبیاری از نظر علمی تعابیر مختلفی دارد اما به معنای واقعی کلمه ، پخش آب روی زمین جهت نفوذ در خاک برای استفاده گیاه و تولید محصول می‌باشد. هر چند فقط 15 درصد از زمینهای کشاورزی دنیا تحت آبیاری قرار دارند و 85 درصد بقیه به صورت دیم و بدون آبیاری مورد استفاده قرار می‌گیرند اما نیمی از تولیدات کشاورزی و غذای مردم جهان از همین زمینهای آبی حاصل می‌شود. که این خود نشان دهنده اهمیت و نقش آبیاری در بخش کشاورزی است. 

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید دستگاه های آبیاری تحت فشار بارانی

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات 

1- 1 مقدمه : 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

آبیاری سطحی

آبیاری تحت فشار

معیارهایانتخاب روشهای مناسب آبیاری

هدف آبیاری

ارتباط با سایر علوم

انواع سیستم های قطره ای

آبیاری دریپ :

آبیاری زیر بستری :

آبیاری فواره ای ( بابلر ) :

آبیاری اسپری :

طرز کار کلی سیستم قطره ای :

محاسن آبیار ی قطره ای :

عملیات زراعی آسانتر :

به کارگیری آ‌ب شور :

معایب آبیاری قطره ای :

گرفتگی :

یکنواختی :

شرایط خاک :

تجمع نمک :

خطرات :

1 ) معرفی سیستم آبیاری قطره ای

1 ـ 1 واحد کنترل مرکزی

1 ـ 3 لوله های رابط

1 ـ 4 لوله های فرعی یا لترالها

1 ـ 5 قطره چکانها

1 ـ 6 لوله های فرعی قطره چکا نی

1 ـ 7 بست ابتدا ئی و انتها ئی

1 ـ 8 اتصا لات

1 ـ9 فشار شکن

ب ـ 2 انواع آرایش قطره چکانها و سطح خیس شده 

ـ آرایش مستقیم یک ردیفه 

ـ آرایش مستقیم دو ردیفی 

ـ آرایش قطره چکانهای چند شاخه ای 

آرایش قطره چکانها بصورت زیگزاک

آبیاری بارانی

مجوز های قانونی :

مراحل صدور جواز تاسیس :

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس    

1-   اشخاص حقیقی 

2-   اشخاص حقوقی 

مدارک مورد نیاز: 

اصلاحیه جواز تاسیس :

تعریف: 

صدور پروانه بهره برداری :

مراحل صدور توسعه طرح :

فصل دوم - روش انجام کار 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از  محل تولید دستگاه های آبیاری تحت فشار بارانی

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

فصل سوم - امور مالی طرح 

1- سرمایه گذاری ثابت طرح :

1-1- زمین محل اجرای طرح :

2-1- محوطه سازی :

3-1- ساختمان ها :

4-1- تأسیسات و تجهیزات :

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :

6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی :

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری :

جدول هزینه های ثابت طرح :

2- هزینه های جاری طرح :

1-2- حقوق و دستمزد :

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

2-2- مواد اولیه و بسته بندی :

3-2- هزینه سوخت و انرژی :

4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری :

جدول هزینه های جاری طرح :

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید :

سرمایه در گردش :

جدول سرمایه گذاری :

قیمت تمام شده هر واحد تولید 

قیمت فروش کالا

محاسبه نقطه سر به سر

میزان فروش در نقطه سر به سر 

سود ناویژه 

محاسبه سود ویژه

سود عملیاتی

نرخ بازدهی سرمایه

دوره برگشت سرمایه

ارزش افزوده ناخالص

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 

نتایج حاصله از اجرای طرح

1- 1 مقدمه : 

آبیاری از نظر علمی تعابیر مختلفی دارد اما به معنای واقعی کلمه ، پخش آب روی زمین جهت نفوذ در خاک برای استفاده گیاه و تولید محصول می‌باشد. هر چند فقط 15 درصد از زمینهای کشاورزی دنیا تحت آبیاری قرار دارند و 85 درصد بقیه به صورت دیم و بدون آبیاری مورد استفاده قرار می‌گیرند اما نیمی از تولیدات کشاورزی و غذای مردم جهان از همین زمینهای آبی حاصل می‌شود. که این خود نشان دهنده اهمیت و نقش آبیاری در بخش کشاورزی است. 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید دستگاه های آبیاری تحت فشار بارانی

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید دستگاه های آبیاری تحت فشار بارانی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 32 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

آبیاری سطحی 

آب از نهر آبیاری یا لوله دریچه‌دار در سطح خاک جریان یافته و با نفوذ تدریجی در خاک در اختیار ریشه گیاه قرار می‌گیرد. آبیاری سطحی به سه روش آبیاری کرتی - آبیاری نواری و آبیاری شیاری انجام می‌شود. 

آبیاری تحت فشار 

بطور کلی سیستم‌های آبیاری تحت فشار به روشهایی گفته می‌شود که آب را توسط لوله و تحت فشاری بیش از فشار اتمسفر در سطح مزرعه توزیع می‌کنند. آبیاری تحت فشار به دو روش آبیاری بارانی و آبیاری موضعی انجام می‌شود. روش آبیاری موضعی به دو دسته آبیاری قطره‌ای و خطی انجام می‌گیرد. 

دانلود کامل پروژه کارآفرینی تولید دستگاه های آبیاری تحت فشار بارانی

طرح کارآفرینی تولید دستکش چرمی

طرح کارآفرینی تولید دستکش چرمی

- 1 مقدمه :

اصطلاحاً به تمامی فرآورده هایی که از چرم ساخته می شود مصنوعات چرمی گفته می شود که طیف وسیعی از محصولات را تشکیل می دهد . امروزه از چرم در ساختن انواع کیف ، پوشاک ، تسمه های صنعتی ، کفش ، کمربند ، جاکلیدی ، وسایل تزئینی و دستکش هاس معمولی و ایمنی استفاده می شود . بنا به شرایط اقتصادی و ویژگی های فرهنگی و مذهبی هر منطقه از پوست گوساله ، گوسفند ، بز ، مار و ... برای تولید فرآورده های چرمی استفاده می شود .

به منظور شناخت انواع مصنوعات چرمی و به خصوص دستکش های چرمی که در این طرح مورد نظر است ، لازم است ویژگی ها و مشخصات فنی آن مورد بررسی قرار گیرد و این بررسی شامل معرفی محصول ، طبقه بندی ، معرفی استاندارد ملی و جهانی و شماره تعرفه های گمرگی و شرایط ورود کالا می باشد . علاوه بر آن بررسی امکانات فروش محصول ، عوامل موثر بر قیمت فروش و ارزیابی پارامترهای اقتصادی واحدهای تولید دستکش از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که به صورت مفصل تر در این فصل مورد بررسی قرار می گیرد .

در این طرح ، دستکش چرمی تهیه شده از چرم طبیعی مورد بررسی قرار گرفته است

طرح کارآفرینی تولید دستکش چرمی

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 3

فصل اول -  کلیات 4

1- 1 مقدمه : 5

تاریخچه چرم و مصنوعات چرمی 5

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 7

محل اجرا : 7

1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 7

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 7

مجوز های قانونی : 8

مراحل صدور جواز تاسیس : 8

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 8

1-   اشخاص حقیقی 8

2-   اشخاص حقوقی 9

مدارک مورد نیاز: 9

اصلاحیه جواز تاسیس : 10

تعریف: 10

صدور پروانه بهره برداری : 10

مراحل صدور توسعه طرح : 11

فصل دوم -  روش انجام کار 12

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 13

بازدید از کارخانه تولید دستکش چرمی 13

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 13

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 14

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) : 14

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 15

فصل سوم -  امور مالی طرح 16

جدول 1 لیست استانداردهای مرتبط با دستکش های چرمی 17

جدول 2 آمار صادرات جهانی دستکش چرمی در کشورهای مختلف جهان در 2001 (تن) 17

جدول 3 واحدهای فعال تولید دستکش چرمی 17

جدول 4 طرح های در دست اجرای تولید دستکش چرمی 18

جدول 5  میزان و ارزش واردات دستکش چرمی در پنج سال اخیر 19

جدول 6 جمع بندی بازار داخلی دستکش چرمی 19

جدول 7 میزان و ارزش صادرات دستکش چرمی در پنج سال اخیر 19

جدول 8 آمار واردات جهانی دستکش چرمی در کشورهای مختلف جهان در 2001 (تن) 20

ادامه جدول 8 21

ادامه جدول 8 22

جدول 9 امکان کسب بازار صادراتی دستکش چرمی براساس واردات 2001 22

جدول 10 جمع بندی نهایی بازار دستکش چرمی 23

شکل 1 اجزاء تشکیل دهنده دستکش معمولی 24

جدول 11 نوع عملیات لازم و زمان تولید برای دستکش معمولی 25

جدول 12 نوع عملیات لازم جهت تولید و مونتاژ دستکش های مخصوص رانندگی 25

جدول 13 انواع دستکش های جوشکاری 26

شکل 2 دستکش چرمی ایمنی 26

جدول 14 نوع عملیات لازم جهت تولید و مونتاژ دستکش های ایمنی 27

جدول 15 ظرفیت انتخابی تولید دستکش چرمی 27

جدول 16 آماده سازی محوطه 28

جدول 17 هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیرصنعتی 28

جدول 18 کل هزینه حق انشعاب ها (میلیون ریال) 29

جدول 19 کل هزینه تاسیسات زیربنایی 29

جدول 20 وسایل حمل ونقل مورد نیاز 30

جدول 21 هزینه وسایل اداری 30

جدول 22 هزینه های تجهیزات اصلی (میلیون ریال) 31

جدول 23 هزینه های قبل از بهره برداری (میلیون ریال) 31

جدول 24 کل هزینه های سرمایه گذاری ثابت (میلیون ریال – دلار) 32

جدول 25 لیست مواد اولیه مصرفی به همراه محل تامین و مقدار مصرف سالیانه 32

جدول 26 نیروی انسانی مورد نیاز طرح 33

جدول 27 کل آب مورد نیاز واحد 33

جدول 28 کل برق مورد نیاز واحد 34

فصل چهارم -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 35

نتایج حاصله از اجرای طرح : 36

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید دستکش چرمی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 دانلود کامل طرح کارآفرینی تولید دستکش چرمی

پروژه کارآفرینی تولید شیشه سکوریت

پروژه کارآفرینی تولید شیشه سکوریت

مقدمه

موضوع:

پروژه کارآفرینی تولید شیشه سکوریت

فهرست مطالب

فصل اول - کلیات

1- 1 مقدمه 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن 

محل اجزا 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه 

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح 

تاریخچه

ترکیبات سازنده شیشه

اجزای اصلی تشکیل دهنده شیشه

گدازآورها

تثبیت کننده‌ها

تصفیه کننده‌ها

انواع شیشه و کاربرد آنها

شیشه رنگی

به دو طریق می‌توان شیشه رنگی بدست آورد.

شیشه ضد آتش پیرکس

شیشه مسطح

شیشه دوجداره مضاعف

شیشه سکوریت

فصل دوم - روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه 

بازدید از کارخانه شیشه سکوریت سازی سهیل 

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده 

فهرست تجهیزات و ماشین آلات ورد نیاز و برآورد قیمت آنها 

فهرست مواد مصرفی مورد نیاز 

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار 

توجیه اقتصادی محصول 

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )

فصل سوم - امور مالی طرح

زمین 

محوطه سازی 

ساختمانها 

میزان سرمایه گذاری 

محاسبه هزینه ها 

محاسبه سود و زیان ویژه ( ارقام به میلیون ریال ) 

تاسیسات مورد نیاز 

وسایل نقلیه 

تاسیسات اداری 

هزینه های قبل از بهره برداری 

تاسیسات و تجهیزات 

هزینه های ثابت طرح 

هزینه های جاری ( مواد اولیه و بسته بندی ) 

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی 

حقوق و مزایای پرسنل تولیدی 

هزینه سوخت و انرژی

استهلاک و تعمیر و نگهداری

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

نتایج حاصله از اجرای طرح

منابع و ماخذ

دانلود کامل پروژه کارآفرینی تولید شیشه سکوریت