دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

پروژه کارآفرینی تولید لواشک از خرما

پروژه کارآفرینی تولید لواشک از خرما

لواشک در واقع نوعی عصاره گرفته شده از میوه هاست که متخصصان تغذیه به آن اکستراکت می گویند و با خشک کردن بدست می آید.  خشک کردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکلهای گوناگون از روشهای سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می شود.  امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی روشهای تهیه لواشک هم تحول یافته و نمونه های نوین این محصول با نظارت بهداشتی کافی تولید می شود.  بنابر این اگر دوستداران لواشک از محصولات بسته بندی شده که با پروانه های بهداشتی تولید می شوند استفاده کنند/ دیگر لازم نیست نگران آلودگی آن باشند.  اما آیا بهداشتی بودن لواشک و نداشتن آلودگی میکروبی به معنای این است که مصرف آن خوب است ؟ آیا می توان مصرف لواشک را به افراد مختلف توصیه کرد؟ 

به نظر می رسد برای یافتن پاسخ این پرسش لازم است غیر از جوانب بهداشتی ارزشهای غذایی لواشک را بهتر بشناسیم. 


1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید لواشک از خرما

موضوع:پروژه کارآفرینی  تولید لواشک از خرما

فصل اول - کلیات

1- 1 مقدمه 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن 

محل اجرا 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه 

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح 

لواشکهای صنعتی 

لواشکها با هم چه فرقی دارند ؟

لواشک هم ‌خاصیت دارد

خرما میوه ای کامل و مقوی

پیشینه کاشت

مجوز های قانونی 

مراحل صدور جواز تاسیس 

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس 

1- اشخاص حقیقی 

2- اشخاص حقوقی 

مدارک مورد نیاز 

اصلاحیه جواز تاسیس 

تعریف 

صدور پروانه بهره برداری 

مراحل صدور توسعه طرح 

فصل دوم - روش انجام کار

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه 

بازدید از محل تولید غذای کودک

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده 

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها 

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار 

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی 

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی 

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

فصل سوم - امور مالی طرح

1- سرمایه گذاری ثابت طرح 

1-1- زمین محل اجرای طرح 

2-1- محوطه سازی 

3-1- ساختمان ها 

4-1- تأسیسات و تجهیزات 

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی 

6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه 

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی 

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری 

جدول هزینه های ثابت طرح 

2- هزینه های جاری طرح 

1-2- حقوق و دستمزد 

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی 

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی 

2-2- مواد اولیه و بسته بندی 

3-2- هزینه سوخت و انرژی 

4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری 

جدول هزینه های جاری طرح 

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید 

سرمایه در گردش 

جدول سرمایه گذاری 

ظرفیت تولید 

قیمت فروش واحد

فروش کل

قیمت تمام شده هر واحد تولید

محاسبه نقطه سر به سر

میزان فروش در نقطه سر به سر

سود ناویژه 

محاسبه سود ویژه

سود عملیاتی

سود ویژه قبل از کسر مالیات

نرخ برگشت سرمایه

دوره برگشت سرمایه

فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

نتایج حاصله از اجرای طرح

- 1 مقدمه : 

لواشک در واقع نوعی عصاره گرفته شده از میوه هاست که متخصصان تغذیه به آن اکستراکت می گویند و با خشک کردن بدست می آید.  خشک کردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکلهای گوناگون از روشهای سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می شود.  امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی روشهای تهیه لواشک هم تحول یافته و نمونه های نوین این محصول با نظارت بهداشتی کافی تولید می شود.  بنابر این اگر دوستداران لواشک از محصولات بسته بندی شده که با پروانه های بهداشتی تولید می شوند استفاده کنند/ دیگر لازم نیست نگران آلودگی آن باشند.  اما آیا بهداشتی بودن لواشک و نداشتن آلودگی میکروبی به معنای این است که مصرف آن خوب است ؟ آیا می توان مصرف لواشک را به افراد مختلف توصیه کرد؟ 

به نظر می رسد برای یافتن پاسخ این پرسش لازم است غیر از جوانب بهداشتی ارزشهای غذایی لواشک را بهتر بشناسیم. 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید لواشک از خرما

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به علاقه مردم به خصوص کودکان به این محصول و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید لواشک از خرما می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

دانلود کامل پروژه کارآفرینی تولید لواشک از خرما

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.