دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

پروژه کارآفرینی بسته بندی چای تی بک

پروژه کارآفرینی بسته بندی چای تی بک
1- 1 مقدمه : 
چای یک نوشیدنی حاوی کافئین می باشد که با خیساندن برگهای گیاه کاملیا سیننس (CAMELIA SINENS) در آب داغ تهیه می گردد. کشورهای عمده تولیدکننده چای عبارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی و نپال.
برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار می گیرد تغییر رنگ می دهد، خیلی سریع پژمرده شده و اکسید می گردند. علت آن تخمیر آنزیمی است که باعث تجزیه کلروفیل و آزا د شدن تانین برگهای چای می گردد. چای به چهار گروه بر اساس درجه و مدت زمان اکسیداسیون برگهای چای تقسیم بندی می شود. در واقع روند اکسیداسیون در هر گروه در مرحله خاصی با خارج ساختن آب برگها توسط حرارت دادن متوقف می گردد.
 
موضوع:
پروژه کارآفرینی بسته بندی چای تی بک
فهرست مطالب
فصل اول - کلیات 
1- 1 مقدمه : 
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
انواع چای 
1- چای سیاه (BLOACK TEA): 
2- چای سبز (GREEN TEA): 
3 - چای اولانگ (OOLANG):
4- چای سفید (WHITE TEA): 
انواع دیگر چای بر حسب ترکیبات آن 
- چای یخ (ICE TEA):
- بوبا (BUBBLE TEA, BOBA): 
- چای کیسه ای (TEA BAG): 
روش تولید:
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
پیشگیری و درمان سرطان
بیماری های قلبی
استحکام دندانها
آرامبخش و زد استرس
فواید دیگر
از فواید دیگر چای می توان به موارد زیر اشاره کرد: 
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
پیشینه
چای در ایران
ترکیب و افزودنیها
محتویات
خواص و فواید
شفابخش و انرژی‌زای قدیمی
مجوز های قانونی :
مراحل صدور جواز تاسیس :
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس                                                   
1-   اشخاص حقیقی 
2-   اشخاص حقوقی 
مدارک مورد نیاز: 
اصلاحیه جواز تاسیس :
تعریف: 
صدور پروانه بهره برداری :
مراحل صدور توسعه طرح :
 
فصل دوم  - روش انجام کار 
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از کارخانه بسته بندی چای تی بگ جهان
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :
پرسنل غیر تولیدی
پرسنل تولیدی
توجیه اقتصادی محصول :
قیمت تمام شده هر واحد تولید (جعبه) :
قیمت فروش کالا:
محاسبه نقطه سربه سر:
میزان فروش در نقطه سربه سر:
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )
 
فصل سوم  - امور مالی طرح 
1-1- زمین 
2-1- محوطه سازی 
3-1- ساختمانها 
4-1- تأسیسات و تجهیزات
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه
7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه های ثابت طرح
2- هزینه های جاری طرح
1-2- مواد اولیه و بسته بندی
2-2- حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
3-2- حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
4-2- هزینه سوخت و انرژی
5-2- استهلاک و تعمیر و نگهداری
جدول هزینه های جاری طرح
6-2- جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری
سود عملیاتی
نرخ بازدهی سرمایه
دوره بازگشت سرمایه
ارزش افزوده ناخالص
 
فصل چهارم  - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 
نتایج حاصله از اجرای طرح 
سود ناویژه
منابع و ماخذ
 
1- 1 مقدمه : 
چای یک نوشیدنی حاوی کافئین می باشد که با خیساندن برگهای گیاه کاملیا سیننس (CAMELIA SINENS) در آب داغ تهیه می گردد. کشورهای عمده تولیدکننده چای عبارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی و نپال.
برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار می گیرد تغییر رنگ می دهد، خیلی سریع پژمرده شده و اکسید می گردند. علت آن تخمیر آنزیمی است که باعث تجزیه کلروفیل و آزا د شدن تانین برگهای چای می گردد. چای به چهار گروه بر اساس درجه و مدت زمان اکسیداسیون برگهای چای تقسیم بندی می شود. در واقع روند اکسیداسیون در هر گروه در مرحله خاصی با خارج ساختن آب برگها توسط حرارت دادن متوقف می گردد.
 
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
بسته بندی چای تی بگ
 
محل اجرا :
 
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن
 
 
انواع چای 
1- چای سیاه (BLOACK TEA): 
روند تولید آن به این نحو می باشد که برگهای چای را پس از برداشت آن در دما و رطوبت تولید شده رها می کنند تا اکسید گردد. اکسیداسیون در چای سبز قابل ملاحظه بوده و مدت آن 2 هفته تا یک ماه به طول می انجامد. سپس برگهای چای خشک می گردند تا رونداکسیداسیون متوقف گردد. چای سیاه نسبت به انواع دیگر کافئین بیشتری دارد به همین خاطر طعم آن قوی تر می باشد. اما بر خلاف چای سبز، چای سیاه طعم خود را پس از گذشت سال ها از تاریخ تولید حفظ می کند. این نوع چای متداولترین و پرمصرف ترین نوع چای در دنیا می باشد.
 
2- چای سبز (GREEN TEA): 
روند اکسیداسیون در این نوع چای پس از حداقل اکسیدشدگی متوقف می گردد. پس از چیدن برگهای چاه سریعاً  با بخار آب داغ آنزیم های اکسید کننده موجود در برگهای چای را از میان برده و سپس برگها را خشک می کنند. در واقع در چای سبز مرحله اکسیداسیون حذف می گردد. این نوع چای طعم ملایم و گیاه مانندی دارا بوده و بیشتر در چین و ژاپن مصرف می گردد.
 
3 - چای اولانگ (OOLANG):
 اولانگ به معنی اژدهای سبز می باشد و مرحله اکسیداسیون آن 2 تا 3 روز به طول می انجامد. این چای نیز در چین و ژاپن مصرف می گردد.
 
 
4- چای سفید (WHITE TEA): 
در تهیه آن از برگهای تازه روییده (جوانه ها) چای استفاده می گردد که اکسید نیز نمی گردند. بیشترین اثر ضد سرطانی را این نوع چای به خود اختصاص داده است. این چای در چین مصرف می گردد.
 
انواع دیگر چای بر حسب ترکیبات آن 
- چای یخ (ICE TEA):
 معمولاً به چای اندکی لیموترش و شیره ذرت اضافه شده و درون فنجان حاوی یخ ریخته شده و سرو می گردد.
 
- بوبا (BUBBLE TEA, BOBA): 
این نوشیدنی تشکیل گردیده از چای یخ، شیر و گوی های صمغ مانندی که به مروارید موسوم بوده و از گیاه تاپوئیکا تهیه می گردد.
 
- چای کیسه ای (TEA BAG): 
در چای کیسه ای از خاک چای استفاده می گردد.
از نظر چای و مصرف چای، چین اولین محلی است که این گیاه در آن کاشته شده و به مصرف رسیده است. از این کشور، چای به سایر نقاط عالم برده شده است و در مجموع کاشت چای شروع شده و به طرف سواحل اقیانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب کاشت چای شروع شده و به طرف اقیانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب کاشت چای توسعه یافته و هندوستان و هند و چین و جزایر اندونزی رسیده است. به هر حال چای از هر نقطه ای که شیوع و ترویجش آغاز گردیده باشد یک نکته روشن و مسلم را در فلفسه وجود خود گنجانده است و آن اینکه به عنوان آشامیدنی اساسی مطرح و برای رفع تشنگی و خستگی و راحتی خاطر و اعصاب مفید است .
 
روش تولید:
در این روش نخست توسط دستگاه سورتر، طبقه بندی و گردگیری می شود و سپس در مخلوط کن، مخلوط می گردد و آنگاه به سیلو منتقل شده و از آنجا به دستگاه ها شارژ می شود، در دستگاه مربوطه چای به میزان مورد نیاز توسط سلیفون مربوطه Sealing شده و سپس توسط کارگر در جعبه دقرار می گیرد و بعد به دلاخل کارتن گذاشته دمی شود.

پروژه کارآفرینی احداث استخر سونا و جکوزی سرپوشیده

پروژه کارآفرینی احداث استخر سونا و جکوزی سرپوشیده

شواهد باستان شناسی نشان می دهند که قدمت شنا و شنا کردن به 2500 سال قبل از میلاد در تمدن مصر و بعد از آن در تمدن های آشور و یونان و روم باستان باز می گردد. آنچه از گذشته  آموزش شنا می دانیم بر اساس یافته هایی است که از « حروف تصویری » هیروگلیف مصریان به دست آورده ایم. یونانی های باستان و رومی ها شنا را جزو برنامه های مهم آموزش نظامی خود قرار داده بودند ، و مانند الفبا یکی از مواد درسی در آموزش مردان بوده است. شنا در شرق به قرن اول قبل از میلاد باز می گردد. ژاپن جایی است که شواهد و مدارکی از مسابقات شنا در آن وجود دارد. در قرن هفدهم به دستور رسمی حکومتی شنا به صورت اجباری در مدارس تدریس می شد .       

موضوع:

پروژه کارآفرینی احداث استخر سونا و جکوزی سرپوشیده

فهرست مطالب

فصل اول : کلیات

1- 1 مقدمه   

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن  

محل اجزا  

1 – 3 – مشخصات متقاضیان  

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح  

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه  

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی  

تاریخچه و سابقه مختصر طرح  

وضعیت مختصر اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی محل اجرای طرح  

مراحل انجام کار  

مراحل صدور جواز تاسیس  

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافتجواز تاسیس

مدارک مورد نیاز  

اصلاحیه جواز تاسیس   

صدور پروانه بهره برداری  

مراحل صدور توسعه طرح  

مراحل صدور کارت شناسایی  

استخر – سونا – جکوزی  

استخر شنای خصوصی

امکانات و تجهیزات مورد نیاز  

فصل دوم: روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه  

بازدید از استخر کارگران  

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده  

فهرست تجهیزات اداری  

فهرست مواد مصرفی مورد نیاز  

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار  

توجیه اقتصادی محصول  

روشهای بازاریابی و تبلیغات  

فصل سوم: امور مالی طرح

زمین  

محوطه سازی  

ساختمانها  

میزان سرمایه گذاری  

محاسبه هزینه ها  

هزینه های ثابت طرح  

محاسبه سود و زیان ویژه ( ارقام به میلیون ریال )

دوره برگشت سرمایه  

محاسبه نقطه سر به سر  

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی   

هزینه استهلاک  

درآمد طرح  

تاسیسات مورد نیاز  

ماشین آلات  

تاسیسات  

هزینه های قبل از بهره برداری  

حقوق و دستمزد پرسنل  

هزینه سوخت و انرژی  

استهلاک و تعمیر و نگهداری  

فصل چهارم : جمع بندی – نتیجه گیری

نتایج حاصله از اجرای طرح  

 

1- 1 مقدمه : 

شواهد باستان شناسی نشان می دهند که قدمت شنا و شنا کردن به 2500 سال قبل از میلاد در تمدن مصر و بعد از آن در تمدن های آشور و یونان و روم باستان باز می گردد. آنچه از گذشته  آموزش شنا می دانیم بر اساس یافته هایی است که از « حروف تصویری » هیروگلیف مصریان به دست آورده ایم. یونانی های باستان و رومی ها شنا را جزو برنامه های مهم آموزش نظامی خود قرار داده بودند ، و مانند الفبا یکی از مواد درسی در آموزش مردان بوده است. شنا در شرق به قرن اول قبل از میلاد باز می گردد. ژاپن جایی است که شواهد و مدارکی از مسابقات شنا در آن وجود دارد. در قرن هفدهم به دستور رسمی حکومتی شنا به صورت اجباری در مدارس تدریس می شد .       

مسابقات سازمان یافته شنا در قرن 19 میلادی قبل از ورود ژاپن به دنیای غرب شکل گرفت. از قرار معلوم مردم ساحل نشین اقیانوس آرام، به کودکان هنگامی که به راه می افتادند یا حتی پیش تر شنا می آموختند. نشانه هایی از مسابقات گاه و بی گاه میان مردم یونان باستان وجود دارد و همچنین یکی از بوکسورهای معروف یونان شنا را به عنوان تمرین در برنامه ورزشی خود گنجانیده بود. رومی ها اولین استخرهای شنا را بنا کردند و گفته می شود که در قرن اول پیش از میلاد « گی یس می سی ینس »Gaiusmaecenas اولین استخر آب گرم را ساخت.

برخی عدم تمایل اروپائیان به شنا را در قرون وسطی ترس از گسترش و سرایت عفونت و بیماری های مسری می دانند از طرفی شواهدی وجود دارد که نشان می دهد در سواحل بریتانیای کبیر در اواخر قرن 17 میلادی از شنا در آب به عنوان وسیله ای برای درمان استفاده می شود. البته تا پیش از قرن نوزدهم شنا به عنوان تفریح و ورزش در میان مردم جایگاهی پیدا نکرد. زمانی که نخستین سازمان شنا در سال 1837 تأسیس شد در پایتخت بریتانیا یعنی لندن ، 6 استخر سر پوشیده وجود داشت که مجهز به تخته شیرجه بودند. در سال 1846 اولین مسابقه  شنا در مسافت 440 یارد در استرالیا بر پا شد که بعد از آن هر ساله نیز به اجرا در آمد. باشگاه شنای « متروپولیتین »Metropolitan لندن در سال 1869 تأسیس شد که بعدها به انجمن شنای غیر حرفه ای تغییر نام پیدا کردکه در واقع هیئت رئیسه شنای غیر حرفه ای بریتانیا بود. فدراسیون های ملی شنا در چندین کشور اروپایی در سال 1882 تا 1889 شکل گرفتند.

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

احداث استخر سرپوشیده

 

محل اجزا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

 

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

این طرح یکی از طرح های جدید و دارای بازده بالا در شهر میباشد ، در حال حاضر استخر هایی در سطح شهر ایجاد شده است ولی با توجه به نیاز شهر و همچنین تقاضای بالای ورزشکاران و همچنین ارزش رشته شنا از نظر سلامتی و توصیه های اسلام این طرح انتخاب گردیده است.

 

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

علاوه بر اشتغالزایی مناسبی که این طرح می تواند ایجاد نماید ، سودآوری اقتصادی آن نیز می تواند قابل توجه باشد و همچنین می تواند کمک شایانی به ورزش های آبی شهر نماید و با افزایش امکانات موجبات پیشرفت در رشته های ورزشی و همچنین افزایش سلامت عمومی را به همراه داشته باشد.

 

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح  9 نفر میباشد .

 طرح توجیحی احداث استخر سونا و جکوزی سرپوشیده

دانلود کامل پروژه کارآفرینی احداث استخر سونا و جکوزی سرپوشیده

کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا

کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا


مقدمه :
هر محصول ویژگی ها و مشخصات خاصی دارد که پیش از هر گونه بررسی فنی، مالی و اقتصادی طرح، لازم است این خصوصیات به درستی شناخته شوند. شناخت صحیحی از مشخصات و انواع مختلف محصول، بدون تردید، راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیری های لازم در انتخاب روش و عملیات تولید و محاسبات بعدی مورد نیاز خواهد بود.
در این ارتباط یکی از موثرترین روشهای قابل استفاده، به کارگیری استانداردهای مدون ملی و جهانی هر یک از محصولات می باشد. علاوه بر این جهت بررسی بازار لازم است تا شماره تعرفه گمرکی (نامگذاری بروکسل) محصولات نیز مشخص گردد تا درباره روند واردات و صادرات محصول و مقررات آن شناخت لازم حاصل شود.
 
عنوان : کارآفرینی کارگاه تولید خمیر پیتزا
فهرست مطالب

خلاصه طرح : 4
فصل اول 5
کلیات 5
مقدمه : 6
نام کامل طرح و محل اجرای آن : 7
محل اجرا : 7
مشخصات متقاضیان : 8
وضعیت و میزان اشتغالزایی : 8
تاریخچه و سابقه مختصر طرح : 8
نام و کاربرد محصول 8
به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود: 8
طبقه بندی محصول 9
مزایا و دلایل تولید محصول 9
تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود: 9
بسته بندی محصول 10
کالاهای قابل جانشین 11
بررسی بازار و قیمت فروش 11
بررسی روند تولید 12
آمار مجوزهای صادره در تولید خمیر پیتزا و نیز واحدهای فعال در تولید این محصول در زیر آمده است: 12
بررسی روند مصرف 12
بررسی روند واردات و صادرات 13
بررسی قیمت فروش محصول مشابه 13
پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است: 13
معرفی روش های مختلف تولید 14
تشریح فرایند تولید منتخب 15
1- تهیه خمیر: 15
2- بریدن و قطعه قطعه کردن: 15
3- گرد کردن: 16
4- زمان استراحت: 16
5-  فرم دادن به خمیر: 16
فریز کردن خمیر: 17
تهیه خمیر پیتزای کلفت: 17
1- مخلوط کردن: 17
2- تهیه خمیر: 17
3- رول کردن: 18
برش دادن خمیر: 18
5-  فریز کردن: 18
بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت 18
به طور کلی اهداف کنترل کیفیت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد: 19
HACCP و اهمیت آن: 20
تعیین ظرفیت، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 21
معرفی مواد اولیه طرح و برآورد مصرف هر یک 22
مجوز های قانونی : 23
مراحل صدور جواز تاسیس : 23
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 24
1-   اشخاص حقیقی 24
2-   اشخاص حقوقی 24
مدارک مورد نیاز: 24
اصلاحیه جواز تاسیس : 25
تعریف: 25
صدور پروانه بهره برداری : 25
مراحل صدور توسعه طرح : 26
فصل دوم 27
روش انجام کار 27
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 28
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 28
نقشۀ استقرار ماشین آلات 29
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 30
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح : 30
فصل سوم 31
امور مالی طرح 31
سرمایه گذاری ثابت طرح : 32
خرید دفتر کار : 32
هزینه زمین – محوطه سازی – ساختمان سازی  : 33
هزینه ماشین آلات و تجهیزات : 34
هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی : 35
وسایل اداری و خدماتی 35
ماشین آلات حمل و نقل درون/ برون کارگاهی 36
هزینه های قبل از بهره برداری 36
هزینه سرمایه گذاری ثابت : 37
هزینه متغیر : 37
قیمت تمام شده محصول : 38
هزینه کل سرمایه گذاری 38
فصل چهارم 39
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 39
نتایج حاصله از اجرای طرح : 40
 
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارگاه تولید خمیر پیتزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .