دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

کارآفرینی تولید لنت ترمز خودرو

کارآفرینی تولید لنت ترمز خودرو

پروژه مورد بررسی طرح تولید لنت ترمز خود روهای سنگین می باشد . با توجه به روند تدریجی توسعه کشور  در زمینه های صنعتی و حرکتی که در راستای طرح های  5 ساله دولت شروع شده است ، توجه به لوازم جانبی خودروها بطور اعم و لنت ترمز  بطور اخص حائز اهمیت است . در راستای همین هدف ، توجه به رشد و توسعه  ساخت لنت ترمز  خودروهای سنگین در کشور به دلایل زیر  مورد توجه قرار گرفته است:

.

.

.

عنوان: کارآفرینی تولید لنت ترمز خودرو

 

 

فهرست مطالب

 

خلاصه طرح : 6

فصل اول 7

شناخت محصول 7

معرفی 8

1-نقش استراتژیک  حمل و نقل در صنایع کشور و ارتباطات صنعتی  و غیر صنعتی بین سازمانها ، ارگانها و شرکت ها : 8

2-حمل و نقل مسافران : 8

3- افزایش روز افزون کارخانجات: 9

معرفی صنعت تحت کار برد 9

صنایع تحت کاربرد پروژه را می توان در 2 گروه مورد بررسی قرار داد : 9

معرفی تکنولوژی از نقطه نظر منشاء 10

معرفی محصولات تولیدی 10

موارد استفاده مصرف کنندگان عمده محصول 12

فصل دوم 13

شناخت و بررسی بازار 13

1- بررسی تولیدات گذشته و وضعیت تولید کنندگان 14

در نوسات تولید کارخانجات لنت ترمز چند عامل  به چشم می خورد که در ذیل به آنها می پردازیم : 14

2- بررسی قیمت 15

3- تحلیل وضعیت موجود مصرف 16

مصرف لنت سنگین در حال حاضر به دو بخش تقسیم می شود: 16

3-1- خودروهای سنگین موود و در حال کار در کشور : 16

3-2-کارخانجات تولید کننده خودروهای سنگین : 16

4-پیش بینی مصرف آینده : 17

4-1- روش پیش بینی : 17

پس از محاسبات فرمول های رگرسیون داریم: 18

4-2- تحلیل پیش بینی : 18

5-برآورد مصرف 19

پیش بینی عرضه 19

جدول عرضه کنندگان موجود د ذیل آورده می شود 20

تحلیل پیش بینی : 21

برآورد عرضه 21

صادرات 22

سهم  بازار قابل حصول 22

فصل سوم 23

بررسی های فنی 23

تعیین ظرفیت 24

اثر تقاضای بازار : 24

2-اثر مواد ورودی: 25

3- اثر تاسیسات زیر بنایی: 25

4-اندازه واحدهای مشابه : 26

5-توان رهبری و سازمان دهی : 26

6-بودجه : 26

7-عدم تمرکز : 26

جدول تولید برای 5 سال  اول بهره برداری 27

تکنولوژی ( روش تولید ) و چگونگی انتخاب و تامین آن 27

1- پیاده شدن تکنولوژی در کشور فروشنده و کشور های صنعتی : 28

2- کارایی تکنولوژی در کشورهایی که پیاده شده است : 28

3-همخوانی تکنولوژی با امکانات و حساس نبودن آن نسبت به محدودیت های ممالک : 28

4- منسوخ نبودن تکنولوژی: 28

5- میزان تجربه و سابقه صاحب تکنولوژی  و دور نمای پیشرفتهای فنی آن : 29

6- توان جذب تکنولوژی و قابلیت راهبری آن در ایران: 29

7-سابقه فروشنده تکنولوژی در ایران و همکاریهای بعد از فروش : 29

8-آزادی خریدار در انتخاب سازندگان تجهیزات: 29

9-تعهد فروشنده تکنولوژی به آموزش نیروی انسانی جهت طراحی پروژه های جدید : 30

10-هزینه تکنولوژی: 30

لیست مواد مصرفی : 30

برگ مسیر تولید 31

مبانی انتخاب ماشین آلات 33

همانطوریکه میدانید برای انتخاب ماشین آلات اصول و مبانی معینی ، به شرح زیر وجود دارد: 33

1-درجه انعطاف پذیری نسبت به نوع تولید، میزان تولید، و جانشین پذیری مواد : 33

2- درجه مکانیزاسیون و اتوماسیون : 34

3-تواناییهای اصلی نظیر ظرفیت تولید ، عمر تولید و هزینه های سرمایه گزاری: 34

4-هزینه های بهره برداری به ازای تولید هر واحد محصول : 34

5-امکانات ساخت ماشین در داخل کشور : 34

6-امکانات نگهداری و تعمیرات و دسترسی به لوازم یدکی : 35

7-تجربه و حسن شهرت سازنده : 35

لیست ماشین آلات 36

تعیین  تعدادماشین آلات مورد نیاز 37

کسر ماشین 37

برای تعیین کسر مورد نیاز ماشین به صورت زیر عمل می کنیم : 37

برگ تعیین تعداد ماشین آلات 38

جدول مشخصات ماشین آلات 39

سیستم حمل و نقل کارخانه 41

به طور کلی تجهیزات حمل و نقل در یک کارخانه می تواند به دو صورت باشد : 41

1-تجهیزات حمل و نقل متحرک : 41

2-تجهیزات حمل و نقل ثابت : 41

تعیین فضاهای مورد نیاز 42

1-سالهای تولید : 42

2- فضای مورد نیاز برای آزمایشگاه : 43

3- ساختمانها و مکانهای رفاهی : 44

3-1- رستوران : 44

3-1-1- غذا خوری : 44

تجهیزات لازم برای غذا خوری عبارتند از : 44

3-1-3-انبار 45

3-2- بهداری : 45

3-2-1-اتاق انتظار : 45

3 -2-2- اتاق معاینه : 46

3-2-3- سرویسها : 46

3-2-4- انبار وسائل بهداشتی و دارو : 46

3-3-رختکن : 46

که اگر کمد ها را در دو ردیف قرار دهیم خواهیم داشت : 47

3-4- دستشویی : 47

3-5- نمازخانه : 47

3-6- سالن ورزشی : 48

3-7- پارکینگ : 48

3-8-نگهبانی و اطلاعات : 48

3-9- فضای سبز : 49

به ازای هر نفر از پرسنل طبق استانداردهای موجود m² 7 ، 0 در نظر میگیریم بنابراین داریم : 49

4-فضای مورد نیاز تاسیسات: 49

تاسیسات کارخانه که وجود آن الزامی است مقداری فضا را اشغال می کنند که در جدول زیر آمده است: 49

5-فضای اداری: 50

6-تجهیزات ایمنی و آتش نشانی : 50

7- خدمات تولیدی کارخانه : 51

7-1- دریافت: 51

وظایف این بخش به این شکل در نظر گرفته میشود: 51

7-2-ارسال : 51

برای دو بخش فوق مکان های زیر را طراحی می کنیم: 51

1-ساختمان امور دفتری : 51

2- سکوی تخلیه : 52

7-3- انبارها : 52

انبار مواد اولیه 52

با ضرب کردن فضای خالص در عدد 5 ، 1 فضای کل انبار بدست می آید: 53

انبار لوازم یدکی : 53

موارد کا برای ان انبار طراحی می کنیم به صورت زیر است: 54

انبار مواد مصرفی : 54

انبار ضایعات : 54

انبار محصول نهایی : 55

تخمین فضای مورد نیاز انبار محصول نهای 55

8- فضای خیابانها و فضاهای دیگر : 56

برای کلیه خیابانها و فضاهای دیگر مورد نیاز ، 30 درصد کل فضاهای فوق را در نظر می گیریم : 56

کل فضای کارخانه : 56

در این بخش به تعیین میزان آب و برق و سوخت های مورد نیاز کارخانه می پردازیم : 56

برق مورد نیاز : 56

1-1-برق ماشین آلات : 56

1-2- برق مورد نیاز برای روشنایی: 57

1-3- برق مورد نیاز برای محوطه : 58

برای روشنایی محوطه تعدادی چراغ در محوطه در نظر می گیریم  که محاسبات در ذیل می آید: 58

به ازای هر m 10 خیابان و پارکینگ 1 لامپ 40 واتی در نظر میگیریم : 58

کل برق مورد نیاز برای کارخانه : 59

برق مورد نیاز برای کل کارخانه با : 59

- برآورد آّب مصرفی : 59

کل آب مصرفی در کارخانه را می توان در موارد زیر بر شمرد : 59

2-1- آب مصرفی ماشین آلات : 59

2-2- آب مصرفی توسط کارکنان : 59

2-3-مصرف آب برای فضای سبز: 60

سوختها 60

3-1-سوخت مصرفی توسط ماشین آلات : 60

3-2-سایر مصارف : 60

برای مصارف دیگر کارخانه به سوختهای زیر احتیاج است : 60

( I) گاز : 60

( II) گازوئیل : 61

( III) بنزین : 62

بنابراین کل مصرف سوخت روزانه و سالانه در جدول ذیل آمده است : 62

چارت سازمانی 62

جدول میزان حقوق و مزایای پرسنل 73

سیستم های دوران بهره برداری 78

نگهداری و تعمیرات : 78

نگهداری و تعمیرات به دو دلیل حائز اهمیت است : 78

کنترل کیفیت : 79

بازاریابی و تبلیغات : 80

برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی : 80

فصل چهارم 81

مکان یابی اجرای طرح 81

مواد ورودی : 82

2-بازار مصرف : 82

3-نیروی انسانی : 83

4-تاسیسات زیر بنایی : 84

5-امکانات آموزشی و رفاهی : 84

6- شرایط اقلیمی و جغرافیایی : 84

7- مسائل مالی و هزینه ای : 85

8- سیاستهای دولت: 85

9- تاثیری بر محیط بیرونی : 85

فصل پنجم 86

بررسی های مالی و اقتصادی 86

هزینه های ثابت سرمایه گزاری 87

1- زمین 87

2- محوطه سازی 87

3-ساختمان 88

4- تاسیسات 88

5- تجهیزات حمل و نقل 89

تخمین سرمایه ثابت طرح 89

هزینه انرژی های مصرفی در سال 90

هزینه سالانه نگهداری تعمیرات 90

هزینه سالانه استهلاک 91

هزینه عملیاتی 91

سرمایه درگردش: 91

1- حسابهای در یافتی 92

به طور معمول معادل دو ماه هزینه های عملیاتی است . پس از محاسبه داریم : 92

2- مواد اولیه : 92

این عامل باید حد اقل به اندازه هزینه 6 ماه مواد اولیه باشد . لذا : 92

3-محصول نیمه ساخته : 92

4- محصول نهایی : 92

معمولاٌ برای یک ماه هزینه کارخانه می باشد : 92

5- پول نقد : 93

6- حسابهای پرداختی : 93

این عامل را معادل یک ماه هزینه مواد اولیه و سوخت و آب و برق را در نظر می گیریم . پس : 93

دارایی های جاری : 93

بدهی های جاری : 93

جدول نحوه سرمایه گزاری 94

بهره بانکی: 94

جدول هزینه های سالانه 95

تخمین قیمت فروش 96

تحلیل شاخص های ارزیابی مالی و اقتصادی 97

1- شاخص های مالی : 97

2- شاخص های اقتصادی : 97

جدول سود و زیان 97

هزینه های متغیر تولید 98

هزینه های ثابت سالیانه 99

ارزش خالص فعلی 99

جدول جریان نقدی 100

نرخ بازدهی داخلی 101

محاسبه نقطه سر به سری تولید 101

جدول بازگشت سرمایه 102

شاخص صرفه جویی ارزی 102

سهم استفاده از منابع داخلی و خارجی 103

ارزش افزوده 103

فصل ششم 104

اجرای پروژه 104

ایجاد سازمان برای اجرای طرح 105

(I)  نظارت کارگاهی : 105

( II) انجام اقدام مالی مورد نیاز: 105

(III) خرید و تهیه اجناس و اقلام مورد نیاز : 106

(IV) سرپرستی فعالیتهای اداری: 106

برنامه زمانبندی 106

 

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید لنت ترمز خودرو پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد

دانلود کامل کارآفرینی تولید لنت ترمز خودرو

کارآفرینی کارخانه تولید ماست خامه و شیر

کارآفرینی کارخانه تولید ماست خامه و شیر

در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد

موضوع: کارآفرینی کارخانه تولید ماست خامه و شیر

 

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 5

فصل اول 6

کلیات 6

1- 1 مقدمه : 7

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 8

محل اجزا : 8

1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 8

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح : 8

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه : 8

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 9

انواع محصولات تولیدی : 9

انواع  شیر 9

انواع ماست 10

انواع خامه 10

تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار : 10

انواع فراورده های لبنی 11

شیر : 12

مواد تشکیل دهنده و مواد مغذی شیر 12

ترش شدن 13

شیر استریلیزه 14

شیر گاو 15

توزیع شیر 15

انواع شیر 16

شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد: 16

پاستوریزه کردن : 17

پاستوریزه کردن شیر 17

دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام 19

آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟ 20

ماست 21

تاریخچه 21

تخمیر و خواص شیمیایی 22

انواع ماست 23

طرز تهیه ماست 24

مواد لازم: 24

بنابراین مراحل تهیهٔ ماست به ترتیب بدین شرح است: 25

ارزش غذایی 26

خامه : 27

انواع خامه 27

خامه ترش 28

شماره تعرفه گمرکی : 29

استاندارد های ملی محصولات : 29

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی : 30

ویژگی های میکروبیولوژی : 30

برآورد میزان تولید شیر از سال 86 الی 92 30

فصل دوم 31

روش انجام کار 31

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 32

بازدید از شرکت کاله 32

تجهیزات فرآیند شیر : 32

برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه : 33

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 33

وسایل نقلیه مورد نیاز : 34

برآورد مواد اولیه مورد نیاز : 34

برنامه زمان بندی اجرای طرح : 35

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 36

برآورد زمین و محوطه سازی : 36

برآورد ساختمان سازی : 37

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 37

فصل سوم 38

امور مالی طرح 38

برآورد هزینه های زمین : 39

برآورد هزینه های ساختمان سازی : 39

برآورد هزینه های محوطه سازی : 40

جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی : 40

برآورد هزینه های قبل از بهره برداری : 41

برآورد سرمایه ثابت : 41

برآورد سرمایه در گردش : 42

برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تامین آن : 42

برآورد سرمایه گذاری کل : 42

نحوه تامین منابع و اخذ واح بانکی : 43

برآورد هزینه های استهلاک : 43

برآورد هزینه های غیر عملیاتی : 44

برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات : 44

برآورد هزینه های عملیاتی : 45

برآورد هزینه های ثابت تولید : 45

برآورد هزینه های متغییر تولید : 46

برآورد هزینه های کل تولید : 46

محاسبه قیمت تمام شده : 47

برآورد قیمت فروش : 47

برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه : 48

برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز : 48

برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن : 49

برآورد هزینه های ماشین آلات تولید : 50

برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی : 51

برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل : 51

برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری : 52

محاسبه فروش کل : 52

محاسبه سود سالیانه : 52

هزینه تولید در نقطه سر به سر : 53

محاسبه درصد تولید نقطه سر به سر : 53

محاسبه زمان بازگشت سرمایه : 53

درصد بازگشت سرمایه : 53

دوره برگشت سرمایه : 54

محاسبه فروش سرانه : 54

محاسبه سطح زیر بنای سرانه : 54

محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت : 55

فصل چهارم 56

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 56

خلاصه جدول سود و زیان : 57

نتایج حاصله از اجرای طرح : 58

لبنیات به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که از شیر تولید می‌شوند. معمولاً ماده اولیه تولید انواع لبنیات، شیر گاو است. اما گاهی از شیر سایر پستانداران همچون بز، گوسفند، اسب و... هم استفاده می‌شود. با این که بسیاری از مواد غذایی کلسیم دارند، اما فرآورده‌های لبنی بهترین منبع کلسیم به شمار می‌آیند. بدن انسان کلسیم را برای ساختن دندان های سالم و استخوان بندی قوی استفاده می‌کند. قلب، ماهیچه‌ها و سیستم اعصاب برای انجام وظایف درست خود به کلسیم نیاز دارند . یک رژیم غذایی سرشار از کلسیم خطر بیماری های متعددی از جمله پوکی استخوان را کاهش می‌دهد. فرآورده‌های لبنی همچنین پروتئین، ویتامین های گروه Bو دیگر مواد لازم برای بدن نظیر سلنیوم، روی، فسفر، پتاسیم و منیزیم را تأمین می‌کند. شیر سرشار از ویتامین D است که به جذب کلسیم در روده کوچک کمک می‌کند. شیر کم چرب هم حاوی ویتامین A است که در شیری که چربی آن گرفته شده وجود ندارد. تمامی فرآورده‌های لبنی چربی بالایی دارند، بویژه چربی هایی که موجب افزایش کالری می‌شوند. فرآورده‌هایی که از شیر کم چرب و شیر اشباع شده اند دارای همان فواید هستند؛ البته چربی و کالری اضافی آنها گرفته می‌شود. برخی از فرآورده‌های لبنی دارای باکتری های مفیدهستند. این باکتری ها در تهیه محصولات لبنی مثل ماست و شیر به کار می‌روند که به حفظ تعادل باکتری های موجود در روده کوچک کمک می‌کنند. در ضمن برای افرادی که در هضم لاکتوز شیر مشکل دارند ، احتمالاً هضم فرآورده‌های آن نظیر ماست و... آسان تر خواهد بود. این باکتری ها می‌توانند به حفظ سلامت در برابر سرطان و بالا رفتن کلسترول کمک کنند.

دانلود کامل کارآفرینی کارخانه تولید ماست خامه و شیر

کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

محصولات سوسیس و کالباس که زیر مجموعه فست فود ها نیز می باشد جزء پر طرفدارترین محصولات غذایی در جهان و همینطور ایران نامیده می شود. این محصولات که از فراورده های گوشتی تولید می شود که طعم و مزه خوشمزه ای برای علاقه مندان به آن دارد


 

عنوان :کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

 

 

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 5

فصل اول 6

چکیده طرح 6

جدول نتایج چکیده طرح 7

فصل دوم 9

کلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید 9

مقدمه 10

1-1 تعریف : 11

تعریف 11

طبقه بندی 11

دریک تقسیم بندی سوسیون ( سوسیس و کالباس ) را به دو رده تقسیم می کنند: 11

بسته بندی 12

حد استاندارد 13

شرایط واردات : 13

جایگاه مصرف محصول 13

بررسی بازار محصول 13

چگونگی ومیزان بکارگیری : 14

ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش و چگونگی روند تغییرات قیمت فروش محصول اصلی در داخل و خارج کشور 15

فصل سوم 17

بررسی و برآوردهای فنی 17

1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی و گزینش روش بهینه 18

2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید 18

مراحل فرآیند تولید سوسیس و کالباس بشرح زیر میباشد 18

1- آماده سازی گوشت 18

2- توزین مواد اولیه 19

3- اختلاط 19

4- کاتر 19

5- لفاف زنی 19

6- پخت و دود دادن 20

سرد کردن 21

4-3 بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 23

1-3-3 کنترل کیفیت مواد اولیه 23

گوشت 24

کنترل کیفیت حین تولید 26

مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی) 27

فرمولاسیون و کاتر 27

کنترل پر کردن و بسته بندی 28

پخت و دود 28

کنترل کیفیت محصول 28

آزمایشات شیمیائی شامل : 28

آزمایشات میکروبی شامل: 29

آزمایشات فیزیکی محصول شامل : 29

تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل: 29

5-3 تعیین  و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 29

ظرفیت و برنامه تولید 29

برنامه تولید 30

مشخصه عملکرد واحد 31

6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه 31

بررسی  و مطالعه در خصوص مواد اولیه 31

گوشت 32

چربی 33

آب 33

مواد فیلر و اکستندر 34

چاشنی ها 35

طعم دهنده ها 36

مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس 36

جدول مواد اولیه مصرفی واحد 38

چرخ گوشت 39

میکسر 39

چاپر (کاتر بی صدا) 40

پرکن 40

اطاق پخت و دود 41

مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت 1350 تن در سال) 41

آزمایشگاه 43

تعمیر گاه 43

وسائط نقلیه حمل و نقل 43

تاسیسات برق 44

سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات 44

9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی 45

10-3 محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه و غیره 46

مساحت زمین و عملیات محوطه سازی 47

فصل چهارم 48

بررسی های مالی و اقتصادی 48

1-1-4 هزینه مواد اولیه 49

2-1-4 هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت) 50

سایر هزینه ها 50

3-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی 51

2-4 تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها 51

1-2-4 محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها 51

2-2-4 هزینه وسائل نقلیه 53

3-2-4 هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد 53

4-2-4 هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی 54

5-2-4 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری 54

3-4 بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی 55

2-3-4 سرمایه در گردش طرح 55

هزینه سرمایه در گردش 56

3-3-4 کل سرمایه گذاری 56

4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی 57

1-4-4 هزینه تعمیر و نگهداری  سرمایه ثابت 57

هزینه تعمیر و نگهداری 57

2-4-4 هزینه استهلاک سرمایه ثابت 57

5-4 برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید 58

1-5-4 قیمت تمام شده محصولات 58

سود 60

نقطه سربه سر 61

برگشت سرمایه 61

تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح : 61

 

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولی سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

دانلود کامل کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

طرح کارآفرینی شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان

طرح کارآفرینی شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان

کالای تولیدی مورد نظر دستگاه بسته بندی میباشد که کار آن بسته بندی مواد غذایی از قبیل کیک وکلوچه ونیزقطعات صنعتی مثل جک وغیره وهمچنین بسته بندی بیشترین قطعات ولوازم کوچک وبزرگ میباشد.

کارکرد این دستگاه به این صورت است که ابتدا قطعهای که باید بسته بندی شود را روی رول قرار می دهند.این قطعه به وسیله یک جک به درون پلاستیک شیرینگ هدایت می شود پس از آن به وسیله قیچی پلاستیک بریده شده به سمت تونل حرارتی هدایت می شود.در آنجا با حرارتی که به پلاستیک خورده می شود پلاستیک جمع شده ومنقبض میشودو به این صورت بسته بندی انجام می شود.

پس از آن به سمت جلو هدایت شده وپلاستیک گرم شده خنک می شود

ورودی این دستگاه بسیار ممتنوّع است چون می توان ازقطعات بسیار کوچک در طول وعرض 10سانتیمتر تا قطعاتی به طول 3تا4 متررا بااین دستگاه بسته بندی کرد.

تولید اسمی این دستگاه 150 عدد در سال است ولی به دلیل رکود بازارو افزایش رقابت در بین سازنده ها تولیدعملی این دستگاه، به 100 عدد در سال میرسد. قیمت تمام شده این دستگاه بسیارمتنوع است ولی به طورمختصراشاره ای به قیمت ها   می نماییم دستگاههای کوچک از طول 50 سانتیمترتا3  متربین22000000 تا 19000000ریال ودستگاههای بسته بندی پالت که بسته بندی تا ارتفاع چند متروعرض 2تا3 متری را انجام می دهد بین 35000000 تا 60000000ریال برآورد شده است.

 

 

موضوع: طرح کارآفرینی شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان

 


فهرست مطالب :

مقدمه

فصل اول

شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان

شرح مختصری از ماشین آلات

ماشین آلات فرایند تولید

فصل دوم

محل اجرای طرح

هزینه های سرمایه گذاری طرح

هزینه ساخت  ساختمان

هزینه های کل زمین وساخت

مشخصات زمین

پلان زمین کارخانه

راهنمای پلان زمین

تسطیح ومحوطه سازی

وسائط نقلیه

سرمایه درگردش

تأسیسات

تأسیسات جانبی، عمومی  و انرژی های مصرفی

تأسیسات گرمایشی

تأسیسات سرمایشی وبرودتی

سوخت مصرفی

فصل سوم

روشهای رقابت

تبلیغات

هدف تبلیغات

روشهای تبلیغات

فصل چهارم

بررسی های اقتصادی طرح

۱- شناخت محصولات تولیدی

۲- مشخصات اقتصادی محل اجرای طرح

۳- وضع بازار محصول در سالهای گذشته

۴- پیش بینی بازار محصول در آینده

۵- بررسی وضعیت بازار محلی

۶- سایر ابعاد اقتصادی طرح

نیروی انسانی مورد نیاز

سیستم ترابری

برآورد حقوق ومزایای کارکنان طرح

هزینه های مواد اولیه

هزینه های ثابت

هزینه های متغیر

 

شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان(عصر)

این شرکت در سال 1376با اهداف زیر به بهره برداری رسید:

1-رفع نیاز جامعه وخود کفایی در امر تولید

2-ایجاد شغل در جامعه وهمچنین استفاده ازافراد جامعه برای رشد کشور

3- طراحی و ساخت ماشین آلات پیشرفته با توجه به امکانات وتجهیزات با برترین کیفیت و مرغوبترین قطعات

مجوزهای قانونی : موافقت اصولی به شماره  17976  و در تاریخ        18/2/1376به نام شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان(عصر) جهت  تولید دستگاههای بسته بندی صادر شد.

محصولات تولیدی: محصولات تولیدی این شرکت شامل:

پگ تونلی) )EA-160 1-مدل اتوماتیک ونیمه اتوماتیک

موارد استفاده: بسته بندی محصولات غذایی ،بهداشتی، مصالح ساختمانی  مواد شیمیایی، لوازم خانگی ،انواع کارتن و......

EA-1802- مدل

موارد استفاده: بسته بندی رول ،طاقه ومنسوجات(پارچه وچرم و...)

EA-200 3- مدل

موارد استفاده: بسته بندی رول فرش و موکت تا طول4 متر

EA-160  4- مدل

موارداستفاده: بسته بندی لوازم آرایشی، محصولات صادراتی از قبیل جعبه های گز،پولک و....

EA-3005- مدل

موارد استفاده: بسته بندی کیک ،کلوچه ودستمال کاغذی و......

(پالت گردان یا تونلی)                                       EA-1500 6- مدل

موارد استفاده: انواع پالت

مقداری از این شرکت به صورت سهام به افراد زیر واگذارشده است که

سرمایه اولیه شرکت محسوب می شود.

دانلود کامل طرح کارآفرینی شرکت ماشین های بسته بندی اصفهان

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نبات و آب نبات

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نبات و آب نبات

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید نبات و آب نبات استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

عنوان : پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نبات و آب نبات

 

 

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 3

فصل اول -  کلیات 4

1- 1 مقدمه : 5

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 5

محل اجرا : 5

1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 5

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 6

مجوز های قانونی : 6

مراحل صدور جواز تاسیس : 6

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 7

1-   اشخاص حقیقی 7

2-   اشخاص حقوقی 7

مدارک مورد نیاز: 7

اصلاحیه جواز تاسیس : 8

تعریف: 9

صدور پروانه بهره برداری : 9

مراحل صدور توسعه طرح : 9

فصل دوم - روش انجام کار 11

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 12

بازدید از کارخانه تولید نبات و آب نبات 12

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 12

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 13

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) : 14

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 14

فصل سوم -  امور مالی طرح 15

جدول 1 ویژگی های آب نبات 16

جدول 2 واحدهای فعال در زمینه تولید نبات 17

جدول 3 واحدهای فعال در زمینه تولید آب نبات 18

جدول 4 واحدهای در دست احداث جهت تولید نبات 19

جدول 5 واحدهای در دست احداث جهت تولید آب نبات 19

جدول 6  واحدهای نبات در دست احداث 20

جدول 7 واحدهای آب نبات در دست احداث 21

نمودار تولید آب نبات را به صورت زیر می توان مشخص کرد : 24

نمونه ای از یک خط تولید آب نبات به صورت زیر می باشد : 25

جدول 8 هزینه محوطه سازی 26

جدول 9 هزینه ساختمان 26

جدول 10 ماشین آلات 27

جدول 11 هزینه تاسیسات 27

جدول 12 هزینه های قبل از بهره برداری 28

جدول 13 هزینه انرژی 28

جدول 14 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز و قیمت ریالی آن در بازار داخل 29

میزان مواد اولیه مورد نیاز در یک ماه 29

جدول 15 هزینه های ثابت سرمایه گذاری 30

جدول 16 هزینه های متغیر تولید (کل هزینه های زیر برای یک سال می باشد ) 30

جدول 17 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 31

جدول 18 حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی 32

فصل چهارم -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 33

نتایج حاصله از اجرای طرح : 34


خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید نبات و آب نبات پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

- 1 مقدمه :

در این طرح دو محصول نبات و آب نبات مورد بررسی قرار گرفته است ، که این دو محصول با کدهای زیر در وزارت صنایع به ثبت می رسند.

الف : نبات :15431311

ب: آب نبات : 15431312

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید نبات و آب نبات

محل اجرا :


1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن

  

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 43  نفر میباشد .

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع)  صادر میگردد.

 

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .

3-  تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مدیریت .

5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 

1-   اشخاص حقیقی

-   تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

-   حداقل سن 18 سال تمام

-   دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

2-   اشخاص حقوقی

-   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

-   ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

مدارک مورد نیاز:

1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع  کشاورزی و روستایی استان.

2-  اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن

3-  تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی

4-  تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست

5-  یک قطعه عکس از هریک از شرکاء

6-  تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی

7-  پوشه فنردار

8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :

1- ارسال درخواست متقاضی توسط جهاد کشاورزی شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2-  دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

3-  دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

4-  اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

5-  دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

 

تعریف:

پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات  ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وسایر صنایع روستایی صادر می گردد.

 

 صدور پروانه بهره برداری :

1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط جهاد کشاورزی شهرستان به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

5-  تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

6-  صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

 

مراحل صدور توسعه طرح :

1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

دانلود کامل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نبات و آب نبات