دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

محصولات سوسیس و کالباس که زیر مجموعه فست فود ها نیز می باشد جزء پر طرفدارترین محصولات غذایی در جهان و همینطور ایران نامیده می شود. این محصولات که از فراورده های گوشتی تولید می شود که طعم و مزه خوشمزه ای برای علاقه مندان به آن دارد


 

عنوان :کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

 

 

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 5

فصل اول 6

چکیده طرح 6

جدول نتایج چکیده طرح 7

فصل دوم 9

کلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید 9

مقدمه 10

1-1 تعریف : 11

تعریف 11

طبقه بندی 11

دریک تقسیم بندی سوسیون ( سوسیس و کالباس ) را به دو رده تقسیم می کنند: 11

بسته بندی 12

حد استاندارد 13

شرایط واردات : 13

جایگاه مصرف محصول 13

بررسی بازار محصول 13

چگونگی ومیزان بکارگیری : 14

ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش و چگونگی روند تغییرات قیمت فروش محصول اصلی در داخل و خارج کشور 15

فصل سوم 17

بررسی و برآوردهای فنی 17

1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی و گزینش روش بهینه 18

2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید 18

مراحل فرآیند تولید سوسیس و کالباس بشرح زیر میباشد 18

1- آماده سازی گوشت 18

2- توزین مواد اولیه 19

3- اختلاط 19

4- کاتر 19

5- لفاف زنی 19

6- پخت و دود دادن 20

سرد کردن 21

4-3 بررسی مناطق، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 23

1-3-3 کنترل کیفیت مواد اولیه 23

گوشت 24

کنترل کیفیت حین تولید 26

مرحله آماده سازی گوشت ( قصابی) 27

فرمولاسیون و کاتر 27

کنترل پر کردن و بسته بندی 28

پخت و دود 28

کنترل کیفیت محصول 28

آزمایشات شیمیائی شامل : 28

آزمایشات میکروبی شامل: 29

آزمایشات فیزیکی محصول شامل : 29

تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه شامل: 29

5-3 تعیین  و محاسبه ظرفیت ، برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد 29

ظرفیت و برنامه تولید 29

برنامه تولید 30

مشخصه عملکرد واحد 31

6-3 ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی ، منابع تامین و نقش هر یک از مواد اولیه در تولید محصول با احتساب میزان ضایعات و میزان مصرف سالیانه 31

بررسی  و مطالعه در خصوص مواد اولیه 31

گوشت 32

چربی 33

آب 33

مواد فیلر و اکستندر 34

چاشنی ها 35

طعم دهنده ها 36

مبنا محاسبه مواد اولیه مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس 36

جدول مواد اولیه مصرفی واحد 38

چرخ گوشت 39

میکسر 39

چاپر (کاتر بی صدا) 40

پرکن 40

اطاق پخت و دود 41

مشخصات فنی و قیمت دستگاههای مورد نیاز واحد سوسیس و کالباس (با ظرفیت 1350 تن در سال) 41

آزمایشگاه 43

تعمیر گاه 43

وسائط نقلیه حمل و نقل 43

تاسیسات برق 44

سایر تجهیزات ، تاسیسات و انشعابات 44

9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه نیروی انسانی 45

10-3 محاسبه کلیه سطح زیر بنای لازم برای سالن تولید ، انبارها ، تاسیسات ، آزمایشگاه و غیره 46

مساحت زمین و عملیات محوطه سازی 47

فصل چهارم 48

بررسی های مالی و اقتصادی 48

1-1-4 هزینه مواد اولیه 49

2-1-4 هزینه تامین انرژی ( آب ، برق، سوخت) 50

سایر هزینه ها 50

3-1-4 هزینه خدمات نیروی انسانی 51

2-4 تدوین ، تشریح و جداول سرمایه ای واحد از جمله محاسبه ارزش دستگاهها و تجهیزات خط تولید، وسائل نقلیه،تاسیسات عمومی ، ساختمانها 51

1-2-4 محاسبه و ارزش ماشین آلات و دستگاهها 51

2-2-4 هزینه وسائل نقلیه 53

3-2-4 هزینه تجهیزات و تاسیسات واحد 53

4-2-4 هزینه کل زمین و عملیات ساختمانی و محوطه سازی 54

5-2-4 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری 54

3-4 بر اورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش ، کل سرمایه گذاری، دریافت وام بانکی و هزینه های مربوطه و کارمزدبانکی 55

2-3-4 سرمایه در گردش طرح 55

هزینه سرمایه در گردش 56

3-3-4 کل سرمایه گذاری 56

4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی 57

1-4-4 هزینه تعمیر و نگهداری  سرمایه ثابت 57

هزینه تعمیر و نگهداری 57

2-4-4 هزینه استهلاک سرمایه ثابت 57

5-4 برآورد کل هزینه های ثابت و هزینه های متغیر تولید 58

1-5-4 قیمت تمام شده محصولات 58

سود 60

نقطه سربه سر 61

برگشت سرمایه 61

تجزیه و تحلیل و ارزیابی کلی طرح : 61

 

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارگاه تولی سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

دانلود کامل کارآفرینی کارگاه تولید سوسیس و کالباس

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.