دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

دانلود پروژه مقاله و گزارش کارآموزی و کارآفرینی

این وبلاگ با مساعدت دوستان عزیزم آماده کمک به شما عزیزان میباشد

مقاله پاور پوینت اصول فنون و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

مقاله پاور پوینت اصول فنون و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

پاورپوینت-ppt- اصول ،فنون و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی در 45 اسلاید-powerpoint    

تاریخچه کنسرو

کلمه کنسرو سازی از لغت یونانی conservar  به معنی حفظ کردن گرفته شده است. 

تعریف کنسرو کردن : عبارتست از ایجاد شرایط که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود.

اصل کنسروکردن مواد غذایی:

   براساس از بین بردن مقاوم ترین میکروب بیمـاریزا نسبت به حرارت می باشد که باکتری کلستریدیوم بوتولینوم میباشد  و یک باکتری غیربیماریزا دیگر که مقاومت زیادی در مقابل حرارت دارد.

ابداع روش

سال 1790 درفرانسه توسط نیکلای اپرت

نظر اپرت اگر مواد غذایی در یک ظرف سر بسته دما داده شود و پس از آن از نفوذ هوا به داخل بسته جلوگیری  شود می توان آنها را برای مدت طولانی نگهداری کرد.

تجربه اول

در سال 1804اولین کنسرو ظروف شیشه ای در آب جوش تولید و بر روی ملوانان یک کشتی آزمایش شد.

در سال1809موسسه صنایع ملی فرانسه پس از8ماه بررسی کارهای اپرت آنرا تایید کرد.

روش اپرت بنام  Appertizetion خوانده شد و پنجاه سال مورد استفاده واقع شد.

 

 

1820تولید کنسرو به شکل صنعتی

1823 قوطی های حلبی به نام  canister متداول گردید 

1906اولین مقررات و استاندارد های مربوط به کنسرو در آمریکا تدوین شد.

1918اصل علمی که محتویات قوطی های کنسرو استریل مطلق نیستند اما تعداد ونوع میکروارگانیسم های موحود در آنها به نحوی است که قادر به ایجاد مسمومیت هم نیستند پذیرفته شد

1921لعاب دادن قوطی  برای غذاهای اسیدی متداول شد

1930 روش محاسبات دمایی استریلیزاسین ارائه شد 

در ایـران در سال1316 اولین کارخانه تولید کنسرو ماهی در بندر عباس ایجاد شد.

دانلود کامل مقاله پاور پوینت اصول فنون و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.