پروژه کارآفرینی تولید ماالشعیر
به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند.چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار مناسبی داشته است را توانست تحت تاثیر قرار دهد.
در این میان ماالشعیر به علت دارا بودن خواص دارویی مطلوب در ضمن داشتن ویپگیهای مناسب در طول سال های اخیر از نرخ رشد بسیار بالایی برخوردار بوده است. از سوی دیگر پایین بودن هزینه های تولید این ماالشعیر و داخلی بودن کلیه مواد آن ساخت این ماالشعیر را مقرون به صرفه میکند.
موضوع:
پروژه کارآفرینی تولید ماالشعیر
فهرست مطالب
موضوع طرح:تولید ماالشعیر ماالشعیر
نوع تولیدات:ماالشعیر ماالشعیر
تعداد شاغلین:87
مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون دلار)
سرمایه گذاری کل طرح:12500
سرمایه گذاری ثابت:10000
سرمایه در گردش:2000
درآمد سالیانه:25000
سوذ ویژه:9041
دوره بازگشت سرمایه:18 ماه
نرخ بازدهی سرمایه:90%
مقدمه:
1 – سرمایه گذاری ثابت طرح
1-1- زمین محل اجرای طرح
1 -2 – محوطه سازی
1 -3 – ساختمانها
1 -4 – تاسیسات و تجهیزات
1 -5 – ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
1 – 6 – وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه
1-7 – تجهیزات اداری و کارگاهی
1- 8 – هزینه های قبل از بهره برداری
جدول هزینه های ثابت طرح
2 – هزینه های جاری طرح
2 -1 – مواد اولیه و بسته بندی
2 – 2 – حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
3 – 2 – حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
4 – 2 – هزینه های سوخت و انرژی
5 – 2 – استهلاک و تعمیر و نگهداری
جدول هزینه های جاری طرح
جدول هزینه های ثابت و متغییر تولید
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری
ظرفیت تولید
قیمت فروش واحد
فروش کل
قیمت تمام شده هر واحد تولید
محاسبه نقطه سر به سر
میزان فروش در نقطه سر به سر
سود نا ویژه
محاسبه سود ویژه
سود عملیاتی
سود ویژه قبل از کسر مالیات
نرخ برگشت سرمایه
دوره برگشت سرمایه
شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز :
ماالشعیر سازی :
مختصری از نحوه کار شرکت :
عصاره ها :
ماالشعیر از چه چیزهایی درست شده است؟
مقدار قند موجود در مشروبات گازدار
پرکردن ماالشعیر در بطری :
الف ) مرحله ردیف کردن بطری :
ب ) شستشوی بطری - پرکردن و دربندی :
ج ) مرحله برچسب زنی :
د ) مرحله چاپ مشخصات تولید (jet printing ) :
ه ) مرحله Shirink wrapper :
و) Pallate shirink wrapper :
بهبود کیفیت بسته بندی :
بسته بندی
ویژگی های بسته بندی مطلوب
طراحی بسته بندی
اجزا و حفاظت و دسترسی:
مقرون به صرفه:
طراحی گرافیکی بسته بندی
رنگ:
فرم:
طراحی خط:
نتیجه گیری
مقدمه:
به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند.چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار مناسبی داشته است را توانست تحت تاثیر قرار دهد.
در این میان ماالشعیر به علت دارا بودن خواص دارویی مطلوب در ضمن داشتن ویپگیهای مناسب در طول سال های اخیر از نرخ رشد بسیار بالایی برخوردار بوده است. از سوی دیگر پایین بودن هزینه های تولید این ماالشعیر و داخلی بودن کلیه مواد آن ساخت این ماالشعیر را مقرون به صرفه میکند.
ماالشعیر های استاندارد مطابق ثعریف موسسه استاندارد ماالشعیر هایی هستند که از اختلاط آب و گاز کربنیک و ترکیبلت شکر و سایر شیرین کننده ها و مواد افزودنی بدست می آیند.
ماالشعیر های گازدار به 5 دسته تقسیم میشوند:
1-ماالشعیر های گاز دار طعم دار رنگی
2-ماالشعیر های گازدار کولا
3-ماالشعیر های گاز دار طعم دار بی رنگ
4-ماالشعیر های گاز دار میوه ای
5-ماالشعیر های گازدار بدون طعم و رنگ